CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Friday, June 3, 2011

SAKIT URAT TANGAN SUDAH LAMA

Kursus berjalan lancar. Semua peserta dari luar kl. Cuaca pun ok. Harap tidak hujan. Kalau tidak kambing diatas bukit bising suruh lepaskan tali.


Kambing itu sangat manja dengan orang. Semalam seorang pesakit yang datang tergamam dan kaku bila kambing datang kearahnya. Saya nampak kambing mengeselkan kepalanya pada kaki tetamu itu. Seperti yang saya katakan, kambing itu manja. Tetapi orang itu takut kerana tak biasa dengan kambing. Lucu pula melihatnya. Saya panggil, kambing datang. Menyuruh dia naik semula keatas bukit untuk makan. Kambing pun pergi.


Tetamu ini India pertengahan umur. Mempunyai masaalah sakit urat saraf sejak lama dulu. ''Sudah lama'' katanya. Urat sayapnya sangat sakit sehingga tak boleh mengangkat tangan secara normal. Badannya juga keras dan berisi. Selain pinggang yang sakit. Kelihatan pergerakan beberapa anggota badan agak lembab kerana sakit urat.


Selesai rawatan dia kelihatan selesa. Menyuruh dia buat ulangan 3 kali kerana sakitnya sudah lama. Mencadangkan pantang makanan berangin, dan jangan buat hubungan kelamin selama yang mampu atau jangan terlalu kerap. Terima kasih katanya. Kemudian dia pun pulang sambil menghayunkan dua tangan yang tadinya agak sakit keatas dan bawah. Sambil jalan sambil  exercises.

......................................................................................


Seperti biasa, Rawatan yang ditawarkan ialah seperti dibawah. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang disebutkan dibawah. Tidak ada kena mengena dengan tempat-tempat urut yang mengunakan nama yang sama seperti Jari Emas.

Tidak melayan sebarang sms. Kecuali jika saya mengenali saudara. Sebarang soalan lucah, mengarut, main-main yang tidak ada kena mengena dengan perkhidmatan urut yang ditawarkan dibawah tidak akan dilayan. Harap faham. Harap maklum. Harap maaf. Terima kasih.

Rawatan
1-Urut untuk orang sihat, termasuk lemah syahwat atau tenaga batin, hanya lemah ye, bukan nak besar, nak kecik dan sebagainya.

2-Urut untuk orang sakit, ( bagi sesiapa yang mempunyai masaalah seperti dibawah ).

a- Lemah syahwat atau batin
b- Sakit-sakit badan
c- Sakit sendi
d- Reflexology
Upah Urut Badan


Rm 70 sejam
Rm 100 Satu setengah jam
Rm 140 2 jam

Upah Urut Batin

Rm 70 dalam jangkamasa sejam sahaja.Hubungi Arie ~ 0122948937  No Sms. ( sila salin peta dan panduan kesini )


dari 10 pagi 8  malam ( last call) untuk temujanji.


Panggilan keluar atau out call tak ada.
Hanya temujanji sahaja untuk kemudahan dan keselesaan anda. Dan memudahkan saya mengatur masa.Saya tak mahu anda menunggu lama.

Jika terpaksa membatalkan temujanji atau lambat sila beritahu saya segera, jika tidak saya mungkin menganggap anda hanya bermain-main. Maaf ya. Ini penting untuk mengelakkan urusan dengan pesakit yang lain terganggu.

Temujanji sekitar sejam atau lebih sahaja sebelum datang. Temujanji terlalu awal seperti sehari atau dua hari sebelumnya tidak digalakkan. Ini kerana selalu berlaku perubahan disaat2 akhir kerana hal2 yang tak dapat dielakkan seperti kecemasan dan sebagainya.Sila salin dan rujuk peta serta panduan dibawah supaya tidak sesat. Jika tak jumpa sila talipon untuk bertanya arah. Terima kasih.
Masuk taman melawati, jalan terus sampai jumpa bulatan hilside. ( Roundbout ). Ambil jam 12, jalan depan sikit nanti jumpa masjid sebelah kiri. Jalan lagi jumpa bus stop sebelah kiri. Ambil simpang kanan yaitu jalan melawati yang berdepan bus stop. Jalan depan sikit, ambil lorong kiri yang kedua, tak ada nama jalan. Ambil kiri lagi naik atas bukit. Nanti jumpa simpang tiga, ambil kanan. Jalan depan sikit nanti jumpa rumah no 7 pagar hijau atas bukit. Jarak antara simpang masuk taman melawati tadi kesini lebih kurang 2 kilometer saja. Atau 1/2 jam berjalan kaki.


Tidak perlu bawa kain atau tuala kerana semua sudah tersedia. Kain cadar dan sarung bantal sentiasa ditukar setiap kali sesi urutan selesai. Semuanya bersih.


Bagaimanapun untuk lebih yakin dan selesa digalakkan bawa sendiri kain atau tuala sendiri untuk dipakai dan lapik.


Ini bukan rumah urut, bukan pusat urut, bukan kedai, bukan pusat rawatan islam dan sebagainya, hanya rumah biasa.


Urutan akan dilakukan sendiri oleh saya.


Berpengalaman lebih 15tahun dalam pelbagai urut tradisional. Saya tidak melayan sms, kerana saya sangat malas berbalas sms. Saya sibuk.


Perhatian
segala maklumat didalam ini sentiasa betul dan sama. Jika ada perubahan saya akan beritahu disini. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang tertera di halaman ini. Harap faham betul-betul.Maaf, terima kasih.
Bulatan hillside.
Simpang kiri selepas jalan melawati. Gambar-gambar hanya untuk memudahkan anda mengecam sepanjang jalan kesini.


-URUT UNTUK JAGA BADAN KATA DATUK
- URUT DAN PENYAKIT STROKE