CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki Taman Melawati

Urut tradisional lelaki Taman Melawati
urut tradisional melayu

Sunday, October 1, 2017

Urut tradisional melayu untuk lelaki saja. kl

Untuk lelaki saja.

Salam sejahtera. Salam hormat.

Harap baca dengan teliti. Sebab ramai yang  tanya soalan sama yang sudah tertulis disini.

Tak perlu call. Whatsapp saja lebih senang. Lambat reply bermakna tengah sibuk atau belum sempat baca kerana sibuk agaknya. 

Encik arie , Whatsapp Hp 012-2948937 ( jangan call/wassup 10 malam hingga 5 pagi itu time tidur )

Sekarang Berada di Taman melawati Kuala Lumpur 


Pertengahan bulan selalunya akan berada di Kuala Pilah. Tapi tengok keadaan. Apa2  Whatsapp saja untuk kepastian.

Alamat di Kuala Lumpur
NO 7 Jalan kolam air. Empangan klang gate. Taman melawati kl.

Guna Map@waze atau Whatsapp saya untuk share lokasi.




Jenis urut

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota pinggang, belikat, bahu, tengkok dan lain2 yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.



Akibat atau kesan

Jika leher,tengkuk, belikat sakit akibatnya sangat tidak selesa. Tak boleh pandang kekiri atau kanan, tak boleh tunduk. Kalau boleh pun sangat tak selesa. Ada yang nak pakai/buka baju pun susah. Lepas urut sakit hilang dan lega.

Jika sakit pinggang, menyebabkan sengal2, atau susah untuk bangun, duduk tegak, baring dan hampir semua pergerakan menyakitkan pinggang.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin RM 100

Call / wassup Encik arie 012-2948937

Waktu operasi

10 pagi hingga 9 malam ikut keadaan semasa

Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Namun malam tidak sesuai bagi first timer, kerana keadaan jalan yang sunyi dan gelap. Elok datang siang. Pesakit ulangan tiada masaalah.

Tempat urut

Tempat mengurut bersih, privacy dan kerahsiaan anda dijaga rapi. Bawa sendiri kain/tuala anda untuk lebih keyakinan dan selesa, Tak payah bawa pun tak pe. Sudah tersedia.


Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.

Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain dari yang disebut tak de. Serius saja. Jangan main2. Harap maklum.