CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki Taman Melawati

Urut tradisional lelaki Taman Melawati
urut tradisional melayu

Tuesday, April 17, 2018

Urut tradisional lelaki 2018 urut saraf. Taman melawati kl


Salam sejahtera. Salam hormat.

Harap baca dengan teliti. 

Call kalau tgh sibuk mungkin tak diangkat. 
Whatsapp lebih senang. Tak jawab atau lambat reply mungkin tengah sibuk atau belum sempat baca.

Encik Arie, Whatsapp Hp 012-2948937 

Sekarang berada di 
N0 7 jln kolam air empangan klang gate. taman melawati kuala lumpur 


Jenis urut
Urut saraf yg sakit2

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota pinggang, belikat, bahu, tengkok dan lain2 yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.

Sakit leher, tengkuk/bahu, belikat dan pinggang ni antara sakit yang popular

Akibat atau kesan

Jika leher,tengkuk, belikat sakit akibatnya sangat tidak selesa. Tak boleh pandang kekiri atau kanan, tak boleh tunduk. Kalau boleh pun sangat tak selesa. Ada yang nak pakai/buka baju pun susah. Lepas urut sakit hilang dan lega.

Jika sakit pinggang, menyebabkan sengal2, atau susah untuk bangun, duduk tegak, baring dan hampir semua pergerakan menyakitkan pinggang. Ada yang datang bertongkat. Selepas urut tongkat pun hampir lupa bawa balik.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin RM 100


Waktu operasi

10 pagi hingga 9 malam ikut keadaan semasa

Tempat urut

Tempat mengurut selasa


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.

Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain2 tak ada. Tkasih