CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki Taman Melawati

Urut tradisional lelaki Taman Melawati
urut tradisional melayu

Thursday, October 18, 2018

Urut tradisional melayu untuk lelaki sahaja. Urut badan. sakit belakang. Bahu ,tengkuk, leher, pinggang dan anggota badan yang sakit


 Video urut sakit bahu pinggang dan tangan


                    Sakit seluruh badan


Assalamualaikum
Salam sejahtera. Segala maklumat ada di bawah. Harap baca dengan teliti sebelum menghubungi saya.

Kos Semua jenis urut Rm 70
Waktu 10 pagi dan tutup 9 malam. Ini Rumah dan bukan centre atau pusat urut. Hanya yang serius  akan dilayan. Harap maklum.

Jenis urut dan upah

1- Urut badan Rm 70 sampai sakit hilang/sembuh atau berkurangan. Jangkamasa urut Ikut keadaan sakit. Serius, kronik atau tidak. Atau tak lebih sejam. Sakit termasuk mana2 anggota yang sakit atau tak selesa atau sangat sakit.

2- Lemah syahwat. Lemah saja. Rm 70. Masaalah ini perlu diulang 3x jika teruk. Tidak boleh urut bagi pesakit kencing manis. Darah tinggi dan jantung. Jangka masa urut ikut keadaan sakit.

3- Kedua2 diatas. Rm 100.

4- Urut sebelum kahwin. Rm 100. Urut ini untuk persediaan kesegaran zahir batin. Lakukan seawal 2 minggu atau seminggu sebelum kahwin.

Alamat dan tarikh di Taman melawati kl
No 7 jln kolam air tmn melawati kl
Tarikh dari 11hb hingga 2hb tiap bulan.
Location search google map - Urut tradisional lelaki taman melawati

Alamat di N.sembilan
No 3. Kg senarak johol. Kuala pilah N.9
3hb hingga 10hb tiap bulan.
Location search google map - Urut tradisional lelaki kampung senarak, johol, negeri sembilan

Tarikh2 diatas mungkin berubah ikut permintaan paling ramai. Whatssup dulu untuk comfirm lokasi.

Prefer Whatssup 012-2948937. Sebab Call tak angkat kalau sibuk. Whatssup akan reply bila free.
Pastikan anda serius dan comfirm kan masa yang sesuai dengan anda supaya tidak menyusahkan temujanji dengan pihak lain. Jika terpaksa batal temujanji sila beritahu awal. T.kasih

Hanya perkhidmatan diatas ditawarkan. Lain dari tersebut tak ada. Wassalam.



Reviews click google maps

ari isa
5 months ago-Edit
No 7 jln kolam air. Empangan klang gate. Tmn melawati. Kl. Urut tradisional Melayu untuk lelaki saja.
Sakit2 urat. Sakit pinggang dan sebagainya.
Urut badan 70
Urut lemah syahwat 70
Kedua2 diatas 100
012-2948037 Encik Arie
Harif Hashim
10 months ago-
Very good traditional malay massage...

I had very bad neck pain..even a bit move, feel like a stroke attack..if want to see left or right, need to move my body also...

After a very very tough and pain massage, finish, 50% of the pain gone..can feel the blood circulation is good already...
When back home just several hours after that, the pain totally gone...
Tuan tanah
a year ago
Cool
hakim lokmanul
3 months ago
(Translated by Google) Best .. abg bakri massage keep good .. if dh 3 days x can get up .. syeesyorkan dtg siti ..

(Original)
Terbaik.. abg bakri urut terus baik.. kalau dh 3 hari x boleh bangun.. syeesyorkan dtg siti..
WIRA HAZWAN ROSLI
4 months ago
(Translated by Google) pain in the waist, 3 days can not walk .. then massage, then continue to play futsal

(Original)
sakit urat pinggang, 3 hari tak boleh jalan.. lepas urut, mlm tu terus main futsal


World press comment say hi. Click reply to comment and say hi.
  1. Salam Arie, samat berpuasa penuh sepanjang bulan romadhan ni, ni dah rasa nak g urut lg la pulak, sedap ang urut , ringan badan
  2. Salam abg, slmt berpuasa juga, smlm cari2 psl urut byk jumpa blog abg, dah lama xdpt dtg sbb dah dok jauh. Tapi ada 2 atau 3 blog saya tnmpk ayat2 dia sama ngan blog abg. Tapi org lain pya laa haha… dia orang ciplak ayat2 kat blog abg sebijik2, tau ke tak? cuma alamat je lain, kat melaka ada satu, ke abg ada cawangan lain?
    wokeh,
    itu dulu berita dari saya, nanti jpa lagi salam
  3. Halo, susah mau ketempat kau sekarang, sudah jauh dari tempat aku ya haha.
    Buat out call lah agak senang sedikit and aku tak susah nak keluar kesana, body aku sakit-sakit sekarang lo
  4. Assalamualaikum, bang sihat ke?, comel 2 tu sihat? smt berpuasa, jgn kja kuat sgt, jga kesihatan sama. Sy dmm aritu, dmm urat. ingat nk g urut, tp x ckp masa, sbb ada kuliah lah. Dpt rehat 2 ari , nasib ktsini ada pakcik yg leh urt. Klu x trpksa jpa abg jgk, skrg dh oky sket. Tapi mengidam petai la plk. Pokok petai dah berbuah lom?, klu ada simpan ea…msg la, nanti sy nk borong hehe
  5. Askm bang, kenapa lepas urut hari tu rasa nak urut lagi, ketagih pulak, ni yang saya takut, bukan apa, takut budget lari, kasi diskaun boleh ke … regular ni 😀
  6. salam…
    saya baru jatuh motor pagi tadi dan luka handdi plas jer arr
    tapi bahu dan lengan saya sebelah kiri ni rasa macam sakit sangat bila lengan tu sewaktu pergerakan sembahyang dan memakai baju contoh nyer….so cam ner tu…????
    harap dapat dibantu…
  7. salam wbt abg… pekaba…sehat ke…
    huhuhu
    saja je juin sembang kat blog ni…kebetulan terjumpa plak…
    anyway tahniah kepada abg…sebab sukses dalam bidang mengurut ni… all the bestlah!
    saya ameer, dari keramat… hehehe
    ingat ke?… maybe kawan abg nama amir ramai sgt kot…huhuhu.
    abg ada dtg masa wedding saya januari kelmarin…
    bagi saya, saya selesa berurut dgn abg arie ni…
    dia ikhlas…jujur…dan mengurut sepenuh niat untuk bagi pelanggan puas hati dan sihat.
    dan sampai sekarang saya menten aje berurut dgn dia. dari belum kahwin sampai dah kahwin…huhuhu
    dia urut memang best wooo… tangan dia kuat. huhuhu
    kepada mereka yg baru nak cuba, saya syorkan anda mencuba… memang cun!
    kepada mereka yg dah lama, menten ajelah…huhuhu
    anyway all the best abg…
    kalau niat baik, tuhan akan tolong punyalah…
    inshaAllah
    wassalamz…
  8. Salam abg Arie…..nk minte tolong skit….bleh email kan teknik2 urut sendiri utk lemah batin….saye ade masalah cepat klimaks..tak sampai 5 minit,dah selesai……huhuhuhu
    ade bace kat blog abg,teknik2 nye,kalu abg ade teknik2 lain yg lebih berkesan & sudi berkongsi dgn saye.
    Lum ready nk g berurut batin lagi…next time kut..nk cube buat sendri dulu.
    Tq Bro!!!
  9. Salam dan selamat hari raya,
    Abg Nuar Ipoh mali ni, saja nak join sembang ala-ala forum urut ni, berapa hari cuti? dah start ke kerja?, saja ngada-ngada tanya, gatal tangan nak komen jugak, padahal boleh talipon kan haha
  10. Assalamualaikum,
    tumpang lalu, kami ni kembar, rupa bentuk badan lebih kurang sama, dua-dua pandai urut. Selalu kami gilir-gilir urut sesama kami bila letih.
    Tapi sejak menjak ni kembar saya dah malas nak urut saya. Terpaksa saya cari tukang urut. Lepas urut dia kata badan dia segar. Padahal saya yang kena urut. Pelik lah… macamtu juga bila dia pergi urut. Saya rasa segar. Adakah ini normal? atau orang yang urut saya dan adik saya tu pakai jin? atau apa agaknya ya?
    Tak tau lah, tapi best juga. Jimat kos. But… skang saya rasa macam ada yang tak kena lak. Takut pun ada… nanti nak test dengan sedara arie lak. Saja nak tau adakah rasanya sama. Kalau ya kami rasa kami ni ada yang tak kena ni… risau juga.
    • Mualaikumsalam, ye ke?
      uh!… pelik juga tu. Ada connection. Memang pernah dengar kembar yang ini demam, yang itu pun demam. Tapi bab yang ini kali pertama dengar…entahla. Kalau tanya saya, jawapnya saya tak tahu. Tapi boleh kalau nak try… tapi kira luarbiasa tu:D
  11. Very helpful post. Very clear commentary and suggested phrasing are most impressive, as are his and your generosity in sharing this explanation and example. I would also encourage everyone to bookmark this page to your favourite service to help spread the word. Thanks.
  12. Assalamua’laikum,
    Brade Arie.. Saya Azmi.. Ingat x saya?? Saya setiap bulan dtg berurut dengan brader,.. saya tinggal kat area tmn dato senu tu..
    Alhamdulillah.. memang best urut dengan Brader Arie ni.. die iklhas dan akan memberikan yang terbaik kepada para pelangganya.. die akan cuba untuk memulihkan bahagian2 badan yang sakit.. memang segar la lepas berurut tu..
    so, yang kat luar tu, saya syorkan cubala berurut dengan Brader Arie ni…. Insya ALLAH anda tidak akan menyesal…
    Bro, saya akan tetap menten dtg setiap bulan.. Insya ALLAH..
  13. thanks bro, sudah hilang sakit sye, sblm ni mmg sakit sgt2 dh pi spital doc kasi enjek tahan sakit, kjp je pas tu sakit balik. Nanti sye maintain lah ye. thanks lg
  14. Salam bro arie. Mcm best je komen d atas.. saya ada masaalah dgn tengkok saya, pinggang, tgn kanan dan kaki kiri.. Nak kena urut satu baan ke?? saya nak urut nanti saya helo bro arie..Ni saya cuma nak tanya dulu.. Tq..
  15. Thank you bro.. Urutkan pinggang aku yg sakit ni smlm (June 31 2010).. dah ok sikit. Sebab naik motor ulang alik klang – shah alam – klcc setiap hari. InsyaAllah akan datang lagi. Tempat menarik, aman dan fresh.. Cuma terasa macam gelap sikit
  16. Salam, saya kebelakangan ini sering sakit pinggang. Awak boleh urutkan?Lokasi awak di mana? Ada no telefon tak? Izmil
  17. Salam
    Jika urut untuk memulihkan tenaga batin lelaki adakah encik Arie mengurut batang kaum adam?? atau lokasi tubuh badan lain.
    Mahukan kepastian
    TQ
  18. Salam,
    Saya pernah berurut dengan encik dari masa kat belakang tawakkal, lps tu kt setiawangsa . Lps tu encik pindah dan x dpt jumpa tempat dh. Maklumlah saya org luar KL, sesat jgk cari rumah encik, terima kasih nanti jumpa lagi
  19. salam arie
    saya umur pertghan 30an……dah kawin. tapi masalah cepat pancut. dah try fikir benda lain masa buat pun tak berjaya jugak.
    pancut cepat bkn sbb zakar geli….rasanya masalah lain.
    benda berlaku 2 tahun keblkgan ni…….sblm tu mmg takde hal.
    bila melancap pun pancut cepat berbanding dulu…hanya dgn imaginasi dan sedikit sentuhan boleh pancut dah…….dulu lama buat baru pancut.
    apakah masalahnya , adakah en arie dpt beri solusi melalui urutan ?
    terima kasih
  20. Salam arie
    terima kasih, urutan yang sangat melegakan, ringan badan. Sudah ok, tak sakit lagi. Jumpa lagi bulan depan. Wassalam


























































                                                                Video urut


Assalamualaikum
Salam sejahtera. Segala maklumat ada di bawah. Harap baca dengan teliti sebelum menghubungi saya.

Kos Semua jenis urut Rm 70
Waktu 10 pagi dan tutup 9 malam. Ini Rumah dan bukan centre atau pusat urut. Hanya yang serius  akan dilayan. Harap maklum.

Jenis urut dan upah

1- Urut badan Rm 70 sampai sakit hilang/sembuh atau berkurangan. Jangkamasa urut Ikut keadaan sakit. Serius, kronik atau tidak. Atau tak lebih sejam. Sakit termasuk mana2 anggota yang sakit atau tak selesa atau sangat sakit.

2- Lemah syahwat. Lemah saja. Rm 70. Masaalah ini perlu diulang 3x jika teruk. Tidak boleh urut bagi pesakit kencing manis. Darah tinggi dan jantung. Jangka masa urut ikut keadaan sakit.

3- Kedua2 diatas. Rm 100.

4- Urut sebelum kahwin. Rm 100. Urut ini untuk persediaan kesegaran zahir batin. Lakukan seawal 2 minggu atau seminggu sebelum kahwin.

Alamat dan tarikh di Taman melawati kl
No 7 jln kolam air tmn melawati kl
Tarikh dari 11hb hingga 2hb tiap bulan.
Location search google map - Urut tradisional lelaki taman melawati

Alamat di N.sembilan
No 3. Kg senarak johol. Kuala pilah N.9
3hb hingga 10hb tiap bulan.
Location search google map - Urut tradisional lelaki kampung senarak, johol, negeri sembilan

Tarikh2 diatas mungkin berubah ikut permintaan paling ramai. Whatssup dulu untuk comfirm lokasi.

Prefer Whatssup 012-2948937. Sebab Call tak angkat kalau sibuk. Whatssup akan reply bila free.
Pastikan anda serius dan comfirm kan masa yang sesuai dengan anda supaya tidak menyusahkan temujanji dengan pihak lain. Jika terpaksa batal temujanji sila beritahu awal. T.kasih

Hanya perkhidmatan diatas ditawarkan. Lain dari tersebut tak ada. Wassalam.