CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki

Urut tradisional lelaki
urut tradisional melayu

Friday, February 17, 2017

Urut Tradisional lelaki 2017

Scroll ke bahagian paling bawah Dan klik 'View Web version' kalau anda menggunakan talipon bimbit untuk melihat peta yg details.

Segala details ada dibawah. Baca dulu eah... takut salah faham pulak. Kalau malas baca tak apa, suruh orang lain baca kan.

Kenapa mesti Urut? Selalu orang Tanya soalan tu. 

Ni untuk yg tak tahu, dah bertahun2 usik badan Org, macam2 sakit dah jumpa. 

Org Biasa Urut, uratnya lancar Dan cantik. Urut pun senang. Takde mengelupur sakit. Kalau sakit pun sedap.

Orang tak Biasa Urut uratnya tersangkut2, benjol Dan selalunya sakit sana sini. Kalau Urut biasanya berkerut tahan sakit. Tapi dijamin lepastu rasa fresh.

Bila badan fresh, boleh bayangkan nikmatnya hidup tanpa penyakit yg berkaitan urat saraf.

Apa ke menatang Penyakit berkaitan urat saraf tu?.
1-Strok semula Org takut
2-Kebas2 anggota badan, sungguh tak selesa
3-Sakit mana2 bahagian tubuh. Nak buat apa pun tak sedap
3-lemah syahwat atau kurang baik performance , boleh merosakkan kemanisan hidup
Dan banyak lagi la...Nak taip boleh buat buku.

Kereta cukup time kena servis. Kalau tak, rosak sana sini. Badan pun lebih kurang macamtu. 

Elakkan perjalanan darah tersekat. Dan urat bermasaalah. Rutin urutan terbaik ialah sebulan atau dua bulan sekali.

Jangan tunggu dah teruk, kosnya pun teruk nanti. Lambat sembuh, Dan kena ulang2.

Lokasi: Kuala Lumpur, taman melawati

Rujukan: Encik Arie
Alamat: No 7 , jalan kolam air, empangan klang gate, taman melawati)


Atau tengok lakaran peta dan panduan disebelah kanan sidebar. Atau diatas atau dibawah pun ada. Atau waze/maps Urut tradisional lelaki taman melawati. Atau whatsApp lokasi. 


No untuk dihubungi: 0122948937
Masa: 10 pagi-10 malam, last call 9 malam aje.


Kategori Perkhidmatan: Urut tradisional lelaki aje. Sebab yg Urut lelaki. 

Kawasan: Taman Melawati

Salam sejahtera,

Urut tradisional ini adalah untuk semua bangsa, bagi sakit2 yang berkaitan seperti dibawah boleh hubungi saya untuk temujanji rawatan mengikut kesesuaian masa. 2 atau 3 Jam sebelum sesi mengurut sudah memadai. Awal sangat takut tetiba tak Jadi. Nak gi pasar pun terbantut.

Upah urut
Urut satu badan, untuk maintain sihat atau kerana badan sakit2 RM 70
Urut untuk masaalah lelaki (lemah saja)RM 70
Urut sebelum kahwin Rm 100
Urut untuk ketiga2 diatas Rm 100

Urutan merangkumi masaalah berikut, yaitu sakit dari bahagian atas badan hingga kekaki. Termasuk leher @ tengkuk, belikat, pinggang, tangan, kaki, dan lain2 kesakitan / ketidakselesaan anggota badan yang berkenaan.

Kesannya amat ketara. 
Masaalah sakit tengkuk, belikat, kepala tak boleh pusing, pinggang dan masaalah lelaki, terutama bagi yang sentiasa rasa, letih lesu, sengal badan, sakit pinggang dan sebagainya. Badan akan jadi lega, segar dan amat ringan sekali.

Hubungi Encik Arie 0122948937 10pagi hingga 10 malam sahaja. Boleh whatssup. Jika call tidak diangkat kemungkinan tengah sibuk agaknya. 

Boleh wassup saja. Saya balas, tapi maaf kalau lambat ya. Biasa lah tu.




Tempat urut
tempat mengurut ini adalah sebuah rumah kampung diatas bukit. Dikelilingi pokok2 buah. Bukan tempat tinggal saya. Hanya digunakan untuk mengurut.

Bagi sesetengah orang mungkin tidak selesa dan takut dengan suasana ini. (Ni org bandar jenis mengada2 sket )
Namun bagi sesetengah orang lain tempat ini yang nyaman sekali.( ni Org kampung Jenis tahan lasak Dan sempoi sket )

Kawasan Berpagar dan Tidak terlalu tinggi. Boleh park kenderaan diluar

Nak lebih jelas scroll kebawah dan klik 'View web version'