CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki Taman Melawati

Urut tradisional lelaki Taman Melawati
urut tradisional melayu

Monday, January 25, 2010

URUT TRADISIONAL LELAKI KL, MALAYSIA.


"Sila salin peta dan panduan yang diberikan sebelum datang, untuk memudahkan anda juga".
" PAPARAN PENUH DAN TERBAIK SILA GUNAKAN APLIKASI MOZILLA FIREFOX"
RAWATAN YANG DISEDIAKAN IALAH...


SEPERTI DIBAWAH
1. urut untuk orang sihat, termasuk lemah tenaga batin, hanya lemah ye, bukan nak besar nak kecik dan sebagainya.
2. urut untuk orang sakit( sesiapa yg mempunyai masaalah seperti dibawah)
3. urut lemah tenaga batin
4. sakit badan
5. sakit sendi
6. reflexology
7. relaxtion
8. salah urat, sakit urat saraf, Urat urat saraf termasuk sakit bahu, tengkuk, pinggang dan apa2 yang berkaitan dengan nya.
9. Sakit pinggang ( sakit lama atau baru, sangat sakit dan kurang selesa>SANGAT TAK SELESA<)
10. Sakit urat belikat

HARGA URUT...
RM 70........ SeJaM...
RM 100 ........1 1/2 JAM
RM 140........ 2 JAM


Tidak perlu bawa kain/tuala, Semua sudah tersedia, bagaimanapun untuk keselesaan anda, lebih baik bawa sendiri kain/tuala.
Kain cadar dan bantal lapik tempat mengurut sentiasa ditukar setiap kali urutan selesai. Bagaimanapun lebih baik bawa sendiri dua helai kain. Satu untuk lapik dan satu untuk dipakai untuk lebih selesa. Sangat digalakkan. Terima Kasih.
( Untuk sakit2 diatas akan diurut oleh saya sendiri jadi jangan lah tanya lagi siapa yang urut ya... maaf Cool)T. KASIH


No hp. 012~2948937- ARIE (HANYA TEMUJANJI SAJA sejam atau lebih sebelum datang, Jangan sms, sebab sebab tak akan dilayan, saya sangat malas berbalas2 sms. Maaf... sebab saya sibukCool.) 10 pagi - Last 9 malam, temujanji saja ya "Sila salin peta dan panduan yang diberikan sebelum datang."


ARIE, HP ~ 0122948937, TEMUJANJI SAJA YA. temujanji sekurang-kurangnya sejam atau lebih untuk kemudahan anda, jika terlewat sila beritahu saya segera ( Jika tidak Ini mungkin menyusahkan anda sendiri nanti sebab saya akan melayan pesakit yang lain dan anda terpaksa menunggu lama ). Begitu juga Kalau terpaksa membatalkan temujanji harap beritahu saya segera, kalau tidak mungkin saya akan mengangap anda hanya main2 ( sebab banyak juga yang main2 ), dan saya tidak akan melayan panggilan anda lagi Cooldi,iCool.)Laughing. Dan saya tidak akan melayan sms kalau saya tidak kenal saudara, seandainya saya kenal sila kenalkan diri anda dan sms sekaligus apa2 yang ingin ditanya kerana saya sangat malas berbalas2 sms. Maaf... sebab saya sibuk.Cool
"HARAP MAAF" ...Tidak melayan sebarang soalan lucah, mengarut, mengada2, yang tidak ada kena mengena dengan urut tradisional. TIDAK MELAYAN SMS. KECUALI PADA YANG PERNAH MENDAPATKAN RAWATAN SAHAJA. TERIMA KASIHCool".MAAF."
BERPENGALAMAN lebih 11 TAHUN dalam URUT TRADISIONAL>LELAKI<
"PERHATIAN"- SEGALA MAKLUMAT DALAM HALAMAN INI SENTIASA DIKEMASKINI, PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN ADALAH SEPERTI YANG TERTERA DALAM BLOG INI DAN TIDAK ADA LAIN2 PERKHIDMATAN SELAIN YANG TERTERA DALAM BLOG INICool.
JUGA TIDAK ADA KENA MENGENA DENGAN MANA2 TEMPAT URUT YANG MENGUNAKAN NAMA YANG SAMA SEPERTI " JARI EMAS ", SILA DAPAT KAN INFO YANG TEPAT. HARAP MAKLUM. TERIMA KASIHLaughing.
BerMULA SEJAK 1999... ( SINCE 1999 ) T.KASIH
"HARAP MAAF" ...TIDAK MELAYAN SMS. KECUALI PADA YANG PERNAH MENDAPATKAN RAWATAN SAHAJA. TERIMA kasih.

Sakit-sakit yang kebiasaannya bagi lelaki dan perempuan apabila umur menjangkau usia 20 tahun keatas seperti sakit pinggang, sakit belakang badan, sakit urat belikat, sakit urat saraf terutama yg agak berumur sedikit, sakit urat sayap yaitu yang terletak diantara bahu dan ketiak.Samaada kiri atau kanan
Sakit sebelah badan, terutama sebelah kiri dan kadang2 bahagian badan yg kanan, sakit dibahagian dada, sakit tengkok, sakit siku, kebas-kebas dimana2 anggota badan, sakit kepala, hilang mood, badan lemah, mudah letih dan mengantuk, badan berat, susah tidur, sakit sendi, salah urat dan sebagainya, terseliuh jika dibiarkan lama kelamaan boleh menjadi gout.BAIK URUT CEPAT
UNTUK SEMUA BANGSA ( ALL RACE ARE WELCOME Laughing).T.KASIH
" SILA BUAT TEMUJANJI SEBELUM DATANG " Kesan selepas mengurut ''SANGAT'' ketara, badan rasa lebih ringan, kesakitan lega, dan terasa perjalanan darah semakin lancar. Bagi yang belum pernah mengurut, mungkin akan terasa agak sakit kerana badan tidak biasa diurut kerana banyak angin, perjalanan darah tidak lancar dan sebagainya. Bagaimanapun untuk permulaan bagi yang tak biasa berurut digalakkan membuat urutan yang tidak terlalu keras (sederhana).Sebab tu selalunya kalau berurut disuruh ulang tiga kali. Kali ketiga takkan sakit lagi. ( hanya untuk yang tak pernah mengurut).
ARIE, HP ~ 0122948937, TEMUJANJI SAJA YA.
10 pagi - Last 9 malam, temujanji saja ya
Bacaan peta diatas adalah seperti berikut, masuk taman melawati jalan terus sampai jumpa roundbout ( bulatan hillside ) jalan terus ( ambil pukul 12 ikut jam ), jalan lagi sampai jumpa bustop kedua sebelah kiri selepas masjid. Kemudian masuk simpang kanan depan bustop, yaitu jalan melawati, jalan lagi dan ambil lorong kedua sebelah kiri,( tak ada nama jalan ), jln depan sikit ambil simpang kiri dan jalan terus sampai jumpa simpang atas bukit, masuk kanan, ikut jalan tu dan anda akan sampai kerumah ni yang mula2 sekali sebelah kiri, no 7 jln empangan klang gate, ( pagar hijau rumah atas bukit ). Sila rujuk panduan ni dengan betul,. nanti ada pula yang sms tanya alamat penuh, disini dah ada semuanya, saya tak melayan sms ni, kecuali kalau saya kenal saudara, sebab banyak yang main2, harap maklum, T kasih. Salam sejahteraLaughing
alamat No 7 Jalan kolam air, berhampiran empangan klang gate . Sila rujuk peta diatas.


.......................................................................................................................................................................
Ini bulatan hillside yang anda akan jumpa...

Selepas anda masuk lorong kiri yg kedua dijalan melawati anda akan jumpa jalan ni naik kebukit.sila rujuk peta ye... t kasihLaughing.
No 7 jln empangan klang gate
(Gambar yang dipaparkan hanya untuk memudahkan anda mengingati / mengecam jalan kesini.)