CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki Taman Melawati

Urut tradisional lelaki Taman Melawati
urut tradisional melayu

Tuesday, January 22, 2013

URUT UNTUK LELAKI

Terjadi sakit di bahagian pinggang, berasa sakit apabila duduk atau berdiri. Kalau duduk lama, berasa lenguh pada pinggang dan hanya lega apabila berbaring. Rasa sakit bertambah jika mendongak dan memusingkan badan ke belakang. Misalnya apabila duduk tahiyyat ketika bersolat.

Kesakitan bahagian leher pula menyebabkan sakit belakang tulang tengkuk, pening pada bahagian belakang kepala hingga ke ubun-ubun dan sakit pada otot leher, bahu atau belikat.

“Biasanya penyakit ini juga disusuli dengan kekejangan otot leher atau belakang. Harap jangan dibiarkan berlarutan.


URUT TRADISIONAL

Kos rawatan
Rm 70 sejam
Rm 100 satu setengah jam
Rm 140 dua jam

Lemah syahwat ( Lemah saja)
Rm 70 sejam

Hubungi Abg aries 012-2948937 10pagi-7petang, jam 6 last call. Whatsapp/call viber pun boleh, Sms tak akan dilayan kecuali yang pernah datang.. Out call saya tak buat ya. Harap maaf.

Sila rujuk dan salin peta serta panduan dibawah untuk kesini. Supaya lebih mudah. Hanya ikut arahan jalan seperti kiri kanan dan sebagainya. Dijamin sampai dengan selamat sejahtera.

Alamat,
no 7 jalan empangan klang gate, 
taman melawati, klMasuk taman melawati, jalan terus sampai jumpa bulatan hilside. ( Roundbout ). Ambil jam 12, jalan depan sikit nanti jumpa masjid sebelah kiri. Jalan lagi jumpa bus stop sebelah kiri. Ambil simpang kanan yaitu jalan melawati yang berdepan bus stop. Jalan depan sikit, ambil lorong kiri yang kedua, tak ada nama jalan. Ambil kiri lagi naik atas bukit. Nanti jumpa simpang tiga, ambil kanan. Jalan depan sikit nanti jumpa rumah no 7 pagar hijau atas bukit. Jarak antara simpang masuk taman melawati tadi kesini lebih kurang 2 kilometer saja. Atau 1/2 jam berjalan kaki.

Tidak perlu bawa kain atau tuala kerana semua sudah tersedia. Kain cadar dan sarung bantal sentiasa ditukar setiap kali sesi urutan selesai. Semuanya bersih.

Bagaimanapun untuk lebih yakin  digalakkan bawa sendiri kain atau tuala sendiri untuk dipakai dan lapik.

Ini bukan rumah urut, bukan pusat urut, bukan kedai, bukan pusat rawatan islam dan sebagainya, hanya rumah biasa.

Urutan akan dilakukan sendiri oleh saya.

Perhatian
segala maklumat didalam ini sentiasa betul dan sama. Jika ada perubahan saya akan beritahu disini. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang tertera di halaman ini. Harap faham betul-betul.Maaf, terima kasih.Bulatan hillside.

Gambar-gambar hanya untuk memudahkan anda mengecam sepanjang jalan kesini.