CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki

Urut tradisional lelaki
urut tradisional melayu

Tuesday, September 3, 2013

Salah urat/terseliuh, sakit urat saraf, sakit sendi, sengal2 dan sebagainya

''Harap maklum!''. Tidak ada lain2 perkhidmatan 'mengarut2' selain apa yang dipaparkan disini. . T. kasih .

Salah urat atau terseliuh, sakit urat saraf, sendi, sengal2 badan, pinggang dan sebagainya, sakit sedikit atau sangat sakit, baru atau lama, insyaAllah boleh dirawat . Tidak serius insyaAllah sembuh sekali urut, serius insyaAllah sembuh tapi perlu diulang 3 kali sekurang2nya. Sila nyatakan sakit anda sebelum datang. Kalau boleh saya jawab boleh. Kalau tak boleh saya jawab tak boleh.

Maaf saya tak buat out call. Rawatan sebelah siang sahaja. 10AM -7PM ( 6 PM LAST CALL ). Temujanji sahaja . Tak perlu terlalu awal. . Bagaimanapun bergantung kepada siapa cepat sampai dia didahulukan. SMS tak akan dilayan kecuali anda pernah datang.  Panggilan tak berjawab bermakna saya sibuk. Saya tak jawab panggilan selepas jam 7pm.

Upah Urut badan orang sihat atau sakit ( sihat bermakna tidak sakit tapi saja nak urut untuk maintain sihat ).


Rm 70 sejam
Rm 100 Satu setengah jam
Rm 140 2 jam

Upah Urut Batin
Rm 70 dalam jangkamasa sejam.


Hubungi Abg Arie ~ 0122948937  No Sms. Soalan yang mengarut tak akan dilayan. ( sila salin peta dan panduan kesini )


Alamat,
no 7 jalan empangan klang gate, 
taman melawati, kl

dari 10 pagi 7  malam ( last call) untuk temujanji. 
Panggilan keluar atau out call tak buat.  Hanya temujanji sahaja untuk kemudahan dan keselesaan anda. Dan memudahkan mengatur masa.

Temujanji sekitar sejam atau lebih sahaja sebelum datang. Temujanji terlalu awal seperti sehari atau dua hari sebelumnya tidak digalakkan. Ini kerana selalu berlaku perubahan disaat2 akhir kerana hal2 yang tak dapat dielakkan seperti kecemasan dan sebagainya.

Penting!!!
Sila salin dan rujuk peta serta panduan dibawah supaya tidak sesat. Jika tak jumpa sila talipon untuk bertanya arah. Terima kasih.Masuk taman melawati, jalan terus sampai jumpa bulatan hilside. ( Roundbout ). Ambil jam 12, jalan depan sikit nanti jumpa masjid sebelah kiri. Jalan lagi jumpa bus stop sebelah kiri. Ambil simpang kanan yaitu jalan melawati yang berdepan bus stop. Jalan depan sikit, ambil lorong kiri yang kedua, tak ada nama jalan. Ambil kiri lagi naik atas bukit. Nanti jumpa simpang tiga, ambil kanan. Jalan depan sikit nanti jumpa rumah no 7 pagar hijau atas bukit. Jarak antara simpang masuk taman melawati tadi kesini lebih kurang 2 kilometer saja. Atau 1/2 jam berjalan kaki.

Tidak perlu bawa kain atau tuala kerana semua sudah tersedia. Kain cadar dan sarung bantal sentiasa ditukar setiap kali sesi urutan selesai. Semuanya bersih.

Bagaimanapun untuk lebih yakin  digalakkan bawa sendiri kain atau tuala sendiri untuk dipakai dan lapik.

Ini bukan rumah urut, bukan pusat urut, bukan kedai, bukan pusat rawatan islam dan sebagainya, hanya rumah biasa.

Urutan akan dilakukan sendiri oleh saya.

Perhatian
segala maklumat didalam ini sentiasa betul dan sama. Jika ada perubahan saya akan beritahu disini. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang tertera di halaman ini. Harap faham betul-betul.Maaf, terima kasih.Bulatan hillside.


Gambar-gambar hanya untuk memudahkan anda mengecam sepanjang jalan kesini.