CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki Taman Melawati

Urut tradisional lelaki Taman Melawati
urut tradisional melayu

Tuesday, November 26, 2013

URUT TRADISIONAL MELAYU/TRADITIONAL MALAY MASSAGE KL/KUALA LUMPUR MALAYSIA

URUT TRADISIONAL

Urut dapat melancarkan perjalanan darah yang keluar dan masuk pada tempat-tempat yang sakit dan mempercepatkan proses penyembuhan.
Urut sepatutnya di lihat sebagai satu perubatan pencegahan. Ia sangat baik mencegah penyakit daripada menjadi lebih teruk. Ia sepatutnya dilakukan secara kerap seperti melegakan penyakit sengal-sengal badan dan lain-lain .

Rawatan (SEMUA BANGSA)

Urut untuk orang sakit, ( bagi sesiapa yang mempunyai masaalah seperti dibawah ).

Sakit sedikit atau sangat sakit/tidak selesa bahagian kepala/ bahu/ tengkuk/leher/belikat/pinggang/pinggul dan seterusnya.


a- Lemah syahwat atau batin
b- Sakit-sakit badan
c- Sakit sendi
d- Reflexology

e- Salah urat, sakit urat saraf Urat saraf termasuksakit bahu, tengkuk, pinggang dan apa-apa yang berkaitan. f- Sakit pinggang , sakit baru atau lama, sangat sakit atau kurang selesa.SANGAT TAK SELESA

Upah Urut

Rm 70 sejam
Rm 100 Satu setengah jam
Rm 140 2 jam

LEMAH SYAHWAT

1- lemah syahwat atau tenaga batin, hanya lemah ye, bukan nak besar, nak kecik dan sebagainya.

RM 70 Dalam jangkamasa sejam

Hubungi Abg Arie ~ 0122948937 , call, no /TIADA sms, SMS hanya UNTUK yang saya kenal sahaja, boleh whassup untuk bertanya, tapi maaf lambat reply, wassup on off.

dari 9 pagi 9 malam untuk temujanji.

(Panggilan keluar atau out call tak ada. )

Temujanji  untuk kemudahan dan keselesaan anda. Jika terpaksa membatalkan temujanji atau lambat sila beritahu saya segera,

Temujanji sekitar sejam atau lebih sebelum datang.

Alamat No 7, jalan empangan klang gate, taman melawati, kl. Berhampiran dem.

Sila salin dan rujuk peta serta panduan dibawah supaya tidak sesat. Jika tak jumpa jalan jangan kedekut kredit untuk talipon bertanya arah. Terima kasih.


Masuk taman melawati, jalan terus sampai jumpa bulatan hilside. ( Roundbout ). Ambil jam 12, jalan depan sikit nanti jumpa masjid sebelah kiri. Jalan lagi jumpa bus stop sebelah kiri. Ambil simpang kanan yaitu jalan melawati yang berdepan bus stop. Jalan depan sikit, ambil lorong kiri yang kedua, tak ada nama jalan. Ambil kiri lagi naik atas bukit. Nanti jumpa simpang tiga, ambil kanan. Jalan depan sikit nanti jumpa rumah no 7 pagar hijau atas bukit dalam kawasan dusun. Dah sampai. Jarak antara simpang masuk taman melawati tadi kesini lebih kurang 2 kilometer saja. Atau 1/2 jam berjalan kaki.

Tidak melayan sebarang sms. Kecuali jika saya mengenali saudara. Sebarang soalan lucah, mengarut, main-main yang tidak ada kena mengena dengan perkhidmatan yang ditawarkan tidak akan dilayan. Tidak ada kena mengena dengan tempat-tempat urut yang mengunakan nama yang sama.  Harap maaf. Terima kasih.Tidak perlu bawa kain atau tuala kerana semua sudah tersedia. Kain cadar dan sarung bantal sentiasa ditukar setiap kali sesi urutan selesai. Semuanya bersih.

Bagaimanapun untuk lebih yakin dan selesa digalakkan bawa sendiri kain atau tuala sendiri untuk dipakai dan lapik.

Ini bukan rumah urut, bukan pusat urut, bukan kedai, hanya rumah biasa tempat saya berehat.

Urutan akan dilakukan sendiri oleh saya.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam pelbagai urut tradisional. Saya tidak melayan sms, kerana saya sangat malas berbalas sms. Maaf sebab saya sibuk.

Perhatian
segala maklumat didalam ini sentiasa dikemaskini. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang tertera di halaman ini...terima kasih.


Sakit2 biasa bagi yang berusia 20 tahun keatas seperti sakit pinggang, sakit belakang badan, sakit urat belikat, sakit urat saraf, terutama bagi yang berumur lebih sedikit, Lain2 sakit ialah sakit urat sayap yaitu yang terletak diantara bahu dan ketiak samaada kiri atau kanan, Sakit sebelah badan, Rasa kebas dimana2 anggota badan, Mudah letih dan cepat mengantuk. Dan banyak lagi.

Bulatan hillside.Simpang kiri selepas jalan melawati. Gambar-gambar hanya untuk memudahkan anda mengecam sepanjang jalan kesini.