CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki Taman Melawati

Urut tradisional lelaki Taman Melawati
urut tradisional melayu

Tuesday, December 2, 2014

Urut tradisional lelaki kuala lumpur, sakit urat, pinggang dan masaalah berkaitan urat

Urut tradisional lelaki kuala lumpur


(Semua maklumat perkhidmatan, termasuk lokasi, alamat,  peta , dan panduan untuk kesini ada dibawah.)

Urut dapat melancarkan perjalanan darah yang keluar dan masuk pada tempat-tempat yang sakit dan mempercepatkan proses penyembuhan.
Urut sebagai satu perubatan pencegahan. Ia sangat baik mencegah penyakit daripada menjadi lebih teruk.Urut untuk orang sakit, SIHAT, ( bagi sesiapa yang mempunyai masaalah seperti dibawah ).

Sakit sedikit atau sangat sakit/tidak selesa bahagian kepala/ bahu/ tengkuk/leher/belikat/pinggang/pinggul dan sebagainya.


A- Sakit-sakit badan
B- Sakit2 sendi
B-
 Sakit urat saraf,  Urat saraf termasuk sakit dibahagian bahu, tengkuk, pinggang dan apa-apa yang berkaitan.

Sakit pinggang , urat belikat, sakit baru atau lama, sangat sakit atau kurang selesa.SANGAT TAK SELESA, badan mudah letih tak bermaya, cepat mengantuk, sengal2 dan lain2 seakannya.

Upah Urut

Rm 70 sejam
Rm 100 Satu setengah jam
Rm 140 2 jam

Masaalah lelaki, Lemah syahwat, lemah sahaja

Rm 70 sekali urut

Hubungi Abg Arie ~ 0122948937 , call sahaja, no /TIADA sms.

dari 9 pagi 8 malam untuk temujanji.

(Panggilan keluar atau out call tidak ada. )

Temujanji  untuk kemudahan dan keselesaan anda. Jika terpaksa membatalkan temujanji atau lambat sila beritahu saya segera ya, sebab ada orang lain menunggu.

Temujanji sekitar sejam atau lebih sahaja atau sebelum datang. Temujanji terlalu awal, seperti sehari sebelumnya tidak digalakkan.

Alamat No 7, jalan empangan klang gate, taman melawati, kl. Berhampiran dem. ( google, map, empangan klang gate taman melawati ).

Salin dan rujuk peta serta panduan dibawah supaya tidak sesat. Jika tak jumpa jalan, talipon saya bertanya arah. Terima kasih.


Panduan atau direction untuk kesini seperti dibawah...

Masuk taman melawati, jalan terus sampai jumpa bulatan hilside. ( Roundbout ). Ambil jam 12, jalan depan sikit nanti jumpa masjid sebelah kiri. Jalan lagi jumpa bus stop sebelah kiri. Ambil simpang kanan yaitu jalan melawati yang berdepan bus stop. Jalan depan sikit, ambil lorong kiri yang kedua, tak ada nama jalan. Ambil kiri lagi naik atas bukit. Nanti jumpa simpang tiga, ambil kanan. Jalan depan sikit nanti jumpa rumah no 7 pagar hijau atas bukit dalam kawasan dusun. Dah sampai. Jarak antara simpang masuk taman melawati tadi kesini lebih kurang 2 kilometer saja. Atau 1/2 jam berjalan kaki.

Tidak melayan sebarang sms. Sebarang soalan lucah, mengarut, main-main yang tidak ada kena mengena dengan perkhidmatan yang ditawarkan tidak akan dilayan. Tidak ada kena mengena dengan tempat-tempat yang mengunakan nama yang sama.  

Tidak perlu bawa kain atau tuala kerana semua sudah tersedia. Kain cadar dan sarung bantal sentiasa ditukar setiap kali sesi urutan selesai. Semuanya bersih.

Bagaimanapun untuk lebih yakin dan selesa digalakkan bawa sendiri kain atau tuala sendiri untuk dipakai dan lapik.

Ini bukan rumah urut, bukan pusat urut, bukan kedai, hanya rumah biasa.

Urutan akan dilakukan sendiri oleh saya.

Berpengalaman lebih 16 tahun dalam pelbagai urut tradisional.

Perhatian
segala maklumat didalam ini sentiasa dikemaskini. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang tertera di halaman ini, 
terima kasih.

Sakit2 biasa bagi yang berusia 20 tahun keatas seperti sakit pinggang, sakit belakang badan, sakit urat belikat, sakit urat saraf, terutama bagi yang berumur lebih sedikit, Lain2 sakit ialah sakit urat sayap yaitu yang terletak diantara bahu dan ketiak samaada kiri atau kanan, Sakit sebelah badan, Rasa kebas dimana2 anggota badan, Mudah letih dan cepat mengantuk. Dan banyak lagi.