CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki Taman Melawati

Urut tradisional lelaki Taman Melawati
urut tradisional melayu

Friday, January 13, 2017

Urut tradisional untuk lelaki 2017, in call out call, panggilan keluar, datang kerumah atau hotel

Sila baca dengan teliti untuk mengelakkan salah faham.

Lokasi: Kuala Lumpur, taman melawati

Rujukan: Encik Arie
Alamat: No 7 , jalan kolam air, empangan klang gate, taman melawati (klik sini untuk lihat google map)
Atau lihat lakaran peta dan panduan disebelah kanan sidebar. Atau diatas atau dibawah.Atau waze/maps Urut tradisional lelaki taman melawati.


No untuk dihubungi: 0122948937
Masa: 10 pagi-10 malam, last call 9 malam


Kategori Perkhidmatan: Urut tradisional lelaki

Kawasan: Taman Melawati

Salam sejahtera,

Urut tradisional ini adalah untuk semua bangsa, bagi sakit2 yang berkaitan seperti dibawah boleh hubungi saya untuk temujanji rawatan mengikut kesesuaian masa. 2 atau 3 Jam sebelum sesi mengurut sudah memadai.

Upah urut
Urut satu badan, untuk maintain sihat atau kerana badan sakit2 RM 70
Urut untuk masaalah lelaki (lemah saja)RM 70
Urut sebelum kahwinRm 100
Urut untuk ketiga2 diatas Rm 100

Upah urut bagi yang kurang kemampuan/pakej kasih sayang

Saya tidak tahu masaalah budget anda. Namun Bagi yang kurang mampu boleh datang pada setiap hari isnin dan selasa, hari tersebut saya khususkan untuk anda. Kadar bayaran untuk semua urut diatas adalah ikut kemampuan atau seikhlas hati.
Biasanya ini hari yang sibuk, sila datang tepat pada waktu yang dijanjikan, untuk mengelakkan kesulitan.

Jika dua hari tersebut tidak mencukupi, saya akan tambah harinya pada masa akan datang.

Hanya untuk yang benar2 sakit sahaja. Bukan urut untuk relax.

Out call/panggilan keluar

 Rm100 sejam bgi yg berdekatan radius 5km dari sini. Rm 140 sejam bgi kawasan lain tidak lebih 10 km dari sini. Outcall saya malas nak buat, kerana sibuk disini dan kesuntukan masa, tapi oleh sebab banyak permintaan kali ini saya buat tapi hanya bagi kes2 tertentu saja, seperti uzur, pesakit ulangan, masaalah kenderaan dan lain2.  

Maaaf, Untuk mengelakkan penipuan atau main2, ( Ini berdasarkan pengalaman ) perlu buat bayaran penuh /bank in sebelum saya bergerak ketempat tuan untuk sesi mengurut, tetapi di kecualikan bagi pesakit ulangan atau orang yg dikenali.


Urutan merangkumi masaalah berikut, yaitu sakit dari bahagian atas badan hingga kekaki. Termasuk leher @ tengkuk, belikat, pinggang, tangan, kaki, dan lain2 kesakitan / ketidakselesaan anggota badan yang berkenaan.

Kesannya amat ketara. 
Masaalah sakit tengkuk, belikat, kepala tak boleh pusing, pinggang dan masaalah lelaki adalah pekara yang kerap dirujuk,  terutama bagi yang sentiasa rasa, letih lesu, sengal badan, sakit pinggang dan sebagainya. Badan akan jadi lega, segar dan amat ringan sekali.

Hubungi Encik Arie 0122948937 10pagi hingga 10 malam sahaja. Boleh whatssup. Jika call tidak diangkat kemungkinan tengah sibuk. Boleh wassup saja. Saya balas, tapi maaf kalau lambat. Terima kasih tuan.

Tempat urut
tempat mengurut ini adalah sebuah rumah kampung diatas bukit. Dikelilingi pokok2 buah. Bukan tempat tinggal saya. Hanya digunakan untuk mengurut.

Bagi sesetengah orang mungkin tidak selesa dan takut dengan suasana ini. Jika anda mahukan suasana macam SPA dan cantik, ini bukan tempatnya. Kerana tidak cantik.

Kawasan Berpagar dan Tidak terlalu tinggi. Boleh park kenderaan diluar.