CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki Taman Melawati

Urut tradisional lelaki Taman Melawati
urut tradisional melayu

Saturday, August 12, 2017

Urut lelaki , badan, batin,lemah syahwat, taman melawati, berdekatan wangsa maju, setapak, kuala lumpur, ulu klang, ukay perdana, ampang, cheras, keramat, setiawangsa, dan yang berdekatan 2017

Untuk lelaki saja.

Salam sejahtera. Salam hormat.

Harap baca dengan teliti. Sebab ramai yang  tanya soalan sama yang sudah tertulis disini.

Call  atau wassup lebih senang. Tak jawab atau reply bermakna tengah sibuk atau belum sempat baca kerana sibuk agaknya. 

Encik arie , Hp 012-2948937 ( jangan call Lewat malam atau awal pagi sebab time tidur )


Sekarang Berada di Taman melawati Kuala Lumpur 
Setiap 20 Hb sampai 12Hb setiap bulan. 

Pada 13 sampai 19hb selalunya akan berada di Kuala Pilah. Tapi tengok keadaan. Apa2 call atau lebih senang wassup saja untuk kepastian.

Alamat di Kuala Lumpur
NO 7 Jalan kolam air. Empangan klang gate. Taman melawati kl.

Guna Map@waze atau wssp untuk share lokasi.

Alamat di Kuala pilah
No 3 kampung senarak kuala pilah
Negeri sembilan
Waze@map atau wssp untuk share lokasi


Jenis urut

Urut seluruh badan
urut ni satu badan termasuk memulihkan anggota pinggang, belikat, bahu, tengkok dan lain2 yang sakit, letih, sengal lengoh, bisa, dan lain2.

Sakit leher, tengkuk/bahu, belikat dan pinggang ni antara sakit yang popular,  paling ramai jumpa saya. Sebab atau puncanya banyak. Antaranya...

-Pernah jatuh, kemalangan dan sebagainya
-Kesilapan mengangkat benda berat
-Kerja berat
-Kerap onani
-Duduk terlalu lama (kerja)
-Berdiri terlalu lama (kerja)
-Habit duduk, baring di posisi / kedudukan / posture yang salah dalam janga masa lama
-Secara tiba2
-Selepas bangun tidur/ salah bantal
-Tengah mandi
-dan lain2 lagi

Akibat atau kesan

Jika leher,tengkuk, belikat sakit akibatnya sangat tidak selesa. Tak boleh pandang kekiri atau kanan, tak boleh tunduk. Kalau boleh pun sangat tak selesa. Ada yang nak pakai/buka baju pun susah. Lepas urut sakit hilang dan lega.

Jika sakit pinggang, menyebabkan sengal2, atau susah untuk bangun, duduk tegak, baring dan hampir semua pergerakan menyakitkan pinggang. Ada yang datang bertongkat. Selepas urut tongkat pun hampir lupa bawa balik.

Urut batin/lemah syahwat
urut khas kalau bermasaalah syahwat dan cepat, hanya lemah je bukan untuk besar, kecik dan sebagainya.

Urut sebelum kahwin
Urut sebelum kahwin selalu dibuat paling awal sebulan sebelum, atau 2 minggu sebelum atau seminggu sebelum kahwin. Tak perlu terlalu awal. Urut ni melibat kan seluruh badan termasuk urut syahwat/batin.

Upah

Badan RM 70
Batin RM 70
Kedua2 diatas RM 100
Sebelum kahwin RM 100

Call / wassup Encik arie 012-2948937

Waktu operasi

10 pagi hingga 10 malam ikut keadaan semasa
Waktu rawatan terbaik ialah pagi, petang dan malam. Pagi dan malam paling terbaik, sebab udara sejuk. Tengahari panas agak tak sesuai. Tapi boleh juga,

Tempat urut

Tempat mengurut bersih, privacy dan kerahsiaan anda dijaga rapi. Bawa sendiri kain/tuala anda untuk lebih keyakinan dan selesa, Tak payah bawa pun tak pe. Sudah tersedia.


Kesan

Kesan sangat  best, sedap ringan dan lega bagi anggota yang sakit sebelumnya. Bagi yang susah tidur, akan  jadi mudah, bagi yang badan terasa berat berangin, akan rasa ringan. Begitulah seterusnya.

Hanya perkhidmatan yang tertera ditawarkan, lain dari yang disebut tak de. Serius saja. Jangan main2. Harap maklum.