CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki Taman Melawati

Urut tradisional lelaki Taman Melawati
urut tradisional melayu

Friday, June 1, 2012

SAKIT PINGGANG, URAT BELIKAT, BAHU DAN TENGKUK

Minggu ini kebanyakan yang datang mempunyai masaalah sakit pinggang, urat belikat dan sakit bahu/tengkuk. Samaada sakit sedikit, tidak selesa atau sangat sakit. Masaalah2 tersebut boleh dihilangkan dengan urutan. Samaada dengan sekali urutan atau dua kali atau tiga kali atau mantain saja sebulan sekali. Ikut keadaan badan empunya diri. 

Ada juga yang  datang bila kesakitan sudah melampau. Tidak ada masaalah, cuma lebih baik berurut secara tetap seperti sebulan sekali atau paling lama dua bulan sekali jika usia sudah menjangkau 25 tahun keatas atau bagi mereka yang sudah berkahwin. Untuk kesihatan dan kesegaran yang berpanjangan. Macam kereta jugak la, sampai masa kena servis.

Terima kasih
.................................................................................................................................................

Rawatan yang ditawarkan ialah seperti dibawah. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang disebutkan dibawah. Tidak ada kena mengena dengan tempat-tempat urut yang mengunakan nama  sama seperti Jari Emas.

Tidak melayan sebarang  soalan lucah, mengarut, main-main yang tidak ada kena mengena dengan perkhidmatan urut yang ditawarkan dibawah. Harap faham. Harap maklum. Harap maaf. Terima kasih.


HUBUNGI 0122948937~ABANG ARIES

Rawatan
1-Urut untuk orang sihat ( Contohnya saja2 nak urut untuk menghilangkan stres dan badan yang letih lesu atau sengal2.


2-Urut untuk orang sakit, ( bagi sesiapa yang mempunyai masaalah seperti dibawah ).

a- Lemah syahwat atau batin
b- Sakit-sakit badan
c- Sakit sendi/urat


Termasuk~Salah urat, sakit urat saraf termasuk sakit bahu, tengkuk, pinggang dan yang berkaitan, sakit baru atau lama, sangat sakit atau kurang selesa.

Upah Urut Badan

Rm 70 sejam
Rm 100 Satu setengah jam
Rm 140 2 jam

Upah Urut Batin

Rm 70 dalam jangkamasa sejam.Hubungi Abg Arie ~ 0122948937  No Sms. ( sila salin peta dan panduan kesini )

dari 10 pagi 7  malam ( last call) untuk temujanji.

Panggilan keluar atau out call tak buat, kecuali pembantu saya saja. ( Lihat foto sisi kanan untuk maklumat)
Hanya temujanji sahaja untuk kemudahan dan keselesaan anda. Dan memudahkan saya mengatur masa.


Temujanji sekitar sejam atau lebih sahaja sebelum datang. Temujanji terlalu awal seperti sehari atau dua hari sebelumnya tidak digalakkan. Ini kerana selalu berlaku perubahan disaat2 akhir kerana hal2 yang tak dapat dielakkan seperti kecemasan dan sebagainya.


Penting!!!

Sila salin dan rujuk peta serta panduan dibawah supaya tidak sesat. Jika tak jumpa sila talipon untuk bertanya arah. Terima kasih.


Masuk taman melawati, jalan terus sampai jumpa bulatan hilside. ( Roundbout ). Ambil jam 12, jalan depan sikit nanti jumpa masjid sebelah kiri. Jalan lagi jumpa bus stop sebelah kiri. Ambil simpang kanan yaitu jalan melawati yang berdepan bus stop. Jalan depan sikit, ambil lorong kiri yang kedua, tak ada nama jalan. Ambil kiri lagi naik atas bukit. Nanti jumpa simpang tiga, ambil kanan. Jalan depan sikit nanti jumpa rumah no 7 pagar hijau atas bukit. Jarak antara simpang masuk taman melawati tadi kesini lebih kurang 2 kilometer saja. Atau 1/2 jam berjalan kaki.

Tidak perlu bawa kain atau tuala kerana semua sudah tersedia. Kain cadar dan sarung bantal sentiasa ditukar setiap kali sesi urutan selesai. Semuanya bersih.

Bagaimanapun untuk lebih yakin  digalakkan bawa sendiri kain atau tuala sendiri untuk dipakai dan lapik.

Ini bukan rumah urut, bukan pusat urut, bukan kedai, bukan pusat rawatan islam dan sebagainya, hanya rumah biasa.

Urutan akan dilakukan sendiri oleh saya.

Berpengalaman lebih 15tahun dalam pelbagai urut tradisional. Kadangkala Saya tidak melayan sms jika  sibuk.

Perhatian
segala maklumat didalam ini sentiasa betul dan sama. Jika ada perubahan saya akan beritahu disini. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang tertera di halaman ini. Harap faham betul-betul.Maaf, terima kasih.


Bulatan hillside.
Simpang kiri selepas jalan melawati. Gambar-gambar hanya untuk memudahkan anda mengecam sepanjang jalan kesini.

8-URUT UNTUK JAGA BADAN KATA DATUK
9- URUT DAN PENYAKIT STROKE