CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki

Urut tradisional lelaki
urut tradisional melayu

Monday, October 15, 2012

SAKIT LEHER/TENGKUK/BAHU/BELIKAT/TANGAN KEBAS/ LENGOH/ PINGGANG/PUNGGUNG DAN KAKI


SALAM SEJAHTERA, SALAM HORMAT... sila lihat peta dan panduan kesini juga, ( Scroll down ),  t kasih

Mengikut pengalaman, Sakit2 yang saling berkait, selalunya jika anda sakit dibahagian belakang seperti urat belikat, bahagian tengkuk/leher juga ikut sakit, membawa ke bahagian bahu/urat sayap dan tangan menjadi mudah lengoh/kebas. Adakala merebak kebahagian dada. Dan ada masa2 berjangkit kebahagian pinggang, punggung dan seterusnya kaki. Jika nasib anda kurang baik dengan amalan pemakanan dan aktiviti harian yang tidak aktif, ia mudah merebak ke saraf kelakian mengakibatkan kurang tenaga. Selain badan tidak selesa dan stress. Tidur terganggu kerana rasa sakit. Amalkan urut kesihatan sekurang2nya sebulan sekali jika anda berumur 27 tahun keatas lebih2 lagi yang sudah berumah tangga.

Rawatan
1-Urut untuk orang sihat ( Contohnya saja2 nak urut untuk menghilangkan stres dan badan yang letih lesu atau sengal2. Sakit pinggang, sakit sedikit, sangat sakit, lama ataubaru, sakit belikat dan sebagainya.


2-Urut untuk orang sakit, ( bagi sesiapa yang mempunyai masaalah seperti dibawah ).

a- Lemah syahwat atau batin
b- Sakit-sakit badan
c- Sakit sendi/urat


Termasuk~Salah urat, sakit urat saraf termasuk sakit bahu, tengkuk, pinggang dan yang berkaitan, sakit baru atau lama, sangat sakit atau kurang selesa.


Upah Urut

Rm 70 sejam
Rm 100 Satu setengah jam
Rm 140 2 jam

Upah Urut Batin

Rm 70 dalam jangkamasa sejam.

Hubungi Abg Arie ~ 0122948937  No Sms. ( sila salin peta dan panduan kesini )

dari 10 pagi 7  malam ( last call) untuk temujanji.

Panggilan keluar atau out call tak buat. 
Hanya temujanji sahaja untuk kemudahan dan keselesaan anda. Dan memudahkan mengatur masa.

Temujanji sekitar sejam atau lebih sahaja sebelum datang. Temujanji terlalu awal seperti sehari atau dua hari sebelumnya tidak digalakkan. Ini kerana selalu berlaku perubahan disaat2 akhir kerana hal2 yang tak dapat dielakkan seperti kecemasan dan sebagainya.


Penting!!!

Sila salin dan rujuk peta serta panduan dibawah supaya tidak sesat. Jika tak jumpa sila talipon untuk bertanya arah. Terima kasih.Masuk taman melawati, jalan terus sampai jumpa bulatan hilside. ( Roundbout ). Ambil jam 12, jalan depan sikit nanti jumpa masjid sebelah kiri. Jalan lagi jumpa bus stop sebelah kiri. Ambil simpang kanan yaitu jalan melawati yang berdepan bus stop. Jalan depan sikit, ambil lorong kiri yang kedua, tak ada nama jalan. Ambil kiri lagi naik atas bukit. Nanti jumpa simpang tiga, ambil kanan. Jalan depan sikit nanti jumpa rumah no 7 pagar hijau atas bukit. Jarak antara simpang masuk taman melawati tadi kesini lebih kurang 2 kilometer saja. Atau 1/2 jam berjalan kaki.

Tidak perlu bawa kain atau tuala kerana semua sudah tersedia. Kain cadar dan sarung bantal sentiasa ditukar setiap kali sesi urutan selesai. Semuanya bersih.

Bagaimanapun untuk lebih yakin  digalakkan bawa sendiri kain atau tuala sendiri untuk dipakai dan lapik.

Ini bukan rumah urut, bukan pusat urut, bukan kedai, bukan pusat rawatan islam dan sebagainya, hanya rumah biasa.

Urutan akan dilakukan sendiri oleh saya.

Perhatian
segala maklumat didalam ini sentiasa betul dan sama. Jika ada perubahan saya akan beritahu disini. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang tertera di halaman ini. Harap faham betul-betul.Maaf, terima kasih.Bulatan hillside.


Simpang kiri selepas jalan melawati. Gambar-gambar hanya untuk memudahkan anda mengecam sepanjang jalan kesini.