CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki Taman Melawati

Urut tradisional lelaki Taman Melawati
urut tradisional melayu

Friday, November 15, 2013

URUT TRADISIONAL, lelaki, sakit2 badan,belikat,bahu, tengkuk/leher,pinggang,pinggul,punggung, lutut,kaki,otot sengal,lemah syahwat dan sebagainya

Salam sejahtera, salam hormat,
Urut tradisional ini hanya untuk lelaki yang mempunyai masaalah2 kesihatan seperti yang tertera dibawah sahaja. ( Semua bangsa ). Tidak ada perkhidmatan mengarut2 selain yang disebutkan disini. Sila salin peta dan panduan kesini, ( rujuk peta dan panduan dibawah ). Tak jumpa/sesat boleh call.

URUT BADAN MELIPUTI SAKIT2 DIBAWAH

1) Sakit kepala/migrain dan sebagainya
2) Sakit leher/tengkuk/bahu akibat salah tidur/terlalu lama mengadap PC/dan pelbagai sebab lagi.
3) Sakit belikat/belakang baru atau lama selepas melakukan aktiviti berat atau tiba2 saja ( kadang2 melarat       ke leher dan bahu.
4) Sakit tangan akibat dari melakukan aktiviti kasar/berat mengunakan tangan seperti berkebun, badminton       dan lain2.
5) Sakit pinggang oleh pelbagai sebab antaranya duduk terlalu lama, angkat barang berat dalam posisi tak         betul. Duduk dalam posisi yang salah, sakit lama akibat aktiviti lasak dan kerap jatuh waktu dulu2,                 kekerapan aktiviti suami isteri dan lain2. ( tidak termasuk slipped disc ).
6) Sakit pinggul/punggung, peha, pelipat betis, tapak kaki lutut, keting dan sebagainya dari hujung kepala           sampai kehujung kaki.
7) Sakit sendi, badan letih lesu/lemah, otot2 sengal atau untuk maintain kesihatan. Kesan selepas urut amat         ketara, badan akan menjadi lebih segar dan ringan.

URUT SYAHWAT IALAH, BAGI YANG LEMAH ATAU UNTUK MAINTAIN SIHAT.

8) Lemah syahwat atau untuk mantain ( lemah sahaja ya, bukan besar,panjang atau pendek harap maklum ),     sakit ini sukar dirawat bagi yang mengambil ubat2 hospital bagi penyakit kencing manis/darah tinggi dan         kolestrol. ( Peratus sembuh tipis bagi yang berpenyakit tersebut harap maklum ).

UPAH URUT

Orang sakit yaitu sakit2 diatas 1~7, atau orang sihat yaitu urut untuk mengekalkan kesegaran/kesihatan

RM 70, SEJAM
RM 100, SATU SETENGAH JAM
RM  140, DUA JAM

Urut syahwat atau lemah syahwat

RM 70 dalam jangkamasa sejam

Sebelum datang Call Abang Arie 012~2948937 dari 10 pagi hingga 7 petang, last call. SMS tak akan dilayan kecuali yang dikenali/pernah datang sahaja. Whatsupp pun boleh tapi bukan untuk berbalas pantun ya, hanya untuk temujanji 5 atau 6 jam keatas sebelum datang saja, kerana kadang2 lambat balas sebab guna wifi aje. Terima kasih.

ALAMAT

No 7, jalan empangan klang gate, taman melawati, kl.

PETAMasuk Taman melawati jalan terus sampai jumpa bulatan hilside (roundabout) , ambil pukul 12 ( jln terus), jalan terus depan sikit jumpa masjid biru sebelah kiri, jalan terus depan sikit masuk simpang kanan yaitu JALAN MELAWATI , ( Berdepan bus stop ) , kemudian jalan kedepan sikit lalu masuk lorong kiri yang kedua, ( tak ade nama jalan ), masuk lorong tu terus potong kiri, jangan ke kanan pula ( kanan paip besar ). Lepas potong kiri jalan terus menghala keatas bukit sampai simpang tiga. Nanti nampak singbord EMPANGAN KLANG GATE ARAH KEKANAN, ambil kanan. Jalan depan sikit nanti nampak rumah no 7 betul2 di corner ( Tengok no dipagar ). Jarak dari simpang MMR2 ke sini lebih kurang 2 kilometer.

BULATAN HILLDSIDE

SIMPANG NAIK KERUMAH

PERHATIAN

Ini bukan rumah urut, pusat urut atau kedai urut, tapi hanya rumah kampung biasa, kain tuala telah tersedia dan bersih ditukar setiap sesi, cadar lapik bersih ditukar setiap sesi, tapi digalakkan bawa kain/tuala sendiri untuk lebih yakin. Urutan akan dilakukan oleh saya sendiri. Harap maklum.