CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki Taman Melawati

Urut tradisional lelaki Taman Melawati
urut tradisional melayu

Monday, November 11, 2013

URUT TRADISIONAL, sakit leher/ tengkuk ,bahu akibat salah tidur dan sebagainya, sakit belakang badan/ belikat, pinggang, pinggul, peha kaki dan seterusnya, sakit sedikit atau sangat sakit, lama atau baru. Badan rasa bisa atau sengal, berat dan tidak selesa.

Urut tradisional untuk lelaki sahaja, (semua bangsa), lokasi taman melawati, kuala lumpur,( rujuk alamat dan peta dibawah), sakit2 seperti berikut, sakit leher/ tengkuk ,bahu akibat salah tidur dan sebagainya, sakit belakang badan/ belikat, pinggang, pinggul, peha kaki dan seterusnya, sakit sedikit atau sangat sakit, lama atau baru. Badan rasa bisa atau sengal, berat dan tidak selesa. Semua yang berkenaan urat saraf. Kesannya amat ketara, badan akan jadi lebih ringan dan segar selepas diurut.

Upah urut 

Orang sakit ( yaitu sakit2 diatas) atau orang sihat ( Urut untuk mengekalkan kesegaran/kesihatan badan)

Rm 70 sejam
Rm 100 Satu setengah jam
Rm 140 2 jam

Upah Urut Syahwat
Rm 70 dalam jangkamasa sejam.( Lemah sahaja, bagi yang mengambil ubat hospital untuk kencing manis, darah tinggi dan kolestrol peratus untuk sembuh agak tipis, harap maklum )

Call abg Arie 012~2948937 10am~7pm last call
tak buat out call, in call saja

Alamat,
no 7 jalan empangan klang gate, 
taman melawati, kl

dari 10 pagi 7  malam ( last call) untuk temujanji. 
Panggilan keluar atau out call tak buat.  Temujanji adalah untuk kemudahan dan keselesaan anda. Dan memudahkan mengatur masa.

Temujanji sekitar sejam atau lebih digalakkan sebelum datang. Temujanji terlalu awal seperti sehari atau dua hari sebelumnya tidak digalakkan. Ini kerana selalu berlaku perubahan disaat2 akhir kerana hal2 yang tak dapat dielakkan seperti kecemasan dan sebagainya.

Penting!!!
Sila salin dan rujuk peta serta panduan dibawah supaya tidak sesat. Jika tak jumpa sila talipon untuk bertanya arah. Terima kasih.
Masuk taman melawati, jalan terus sampai jumpa bulatan hilside. ( Roundbout ). Ambil jam 12, jalan depan sikit nanti jumpa masjid sebelah kiri. Jalan lagi jumpa bus stop sebelah kiri. Ambil simpang kanan yaitu jalan melawati yang berdepan bus stop. Jalan depan sikit, ambil lorong kiri yang kedua, tak ada nama jalan. Potong kiri lagi naik atas bukit. Nanti jumpa simpang tiga, tengok sing board empangan klang gate ambil kanan. Jalan depan sikit nanti jumpa rumah sebelah kiri no 7, atas bukit. Jarak antara simpang masuk taman melawati tadi kesini lebih kurang 2 kilometer saja. Atau 1/2 jam berjalan kaki.


Gambar sepanjang jalan kesini (Roundabout)


Jalan masuk  pandangan dari arah atas

Tidak perlu bawa kain atau tuala kerana semua sudah tersedia. Kain cadar dan sarung bantal sentiasa ditukar setiap kali sesi urutan selesai. Semuanya bersih.

Bagaimanapun untuk lebih yakin  digalakkan bawa sendiri kain atau tuala sendiri untuk dipakai dan lapik.

Ini bukan rumah urut, bukan pusat urut, bukan kedai, bukan pusat rawatan islam dan sebagainya, hanya rumah biasa.

Urutan akan dilakukan sendiri oleh saya.

Perhatian
segala maklumat didalam ini sentiasa betul dan sama. Jika ada perubahan saya akan beritahu disini. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang tertera di halaman ini. Harap faham betul-betul.Maaf, terima kasih.