CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki Taman Melawati

Urut tradisional lelaki Taman Melawati
urut tradisional melayu

Thursday, January 3, 2008

URUT TRADISIONAL MELAYU, Urut Tradisional lelaki, KURSUS Urut Tradisional

"Sila salin peta dan panduan yang diberikan sebelum datang, jika tidak anda dijamin sesat jalan."







KELAS URUT TRADISIONAL JUGA DISEDIAKAN SETIAP HARI, HANYA MENGAJAR DUA ORANG SETIAP SESI, SETIAP SESI MENGAMBIL MASA BEBERAPA JAM MENGIKUT MASA YANG ANDA SENDIRI TENTUKAN. TEMUJANJI SAHAJA, BAYARAN IALAH RM 500, DIBAYAR SEKALIGUS, AKAN DIAJAR SAMPAI PANDAI. SIJIL AKAN DIBERI APABILA TELAH TAMAT BELAJAR.

LOKASI
No 7 jalan kolam air taman melawati kl Sila lihat peta kelokasi, untuk maklumat lanjut klik DISINI
tDI 21C, BELAKANG HOSPITAL TAWAKAL, JALAN PAHANG, KUALA LUMPUR. HUBUNGI, HP; 0122948937 ARIE. temujanji saja NO SMS :))
Urut tradisional ini adalah untuk mengekalkan kesihatan bagi yang sihat, dan membetul urat atau melegakan kesakitan bagi yang sakit. Ikut rekod, majoriti yang datang mengalami masaalah sakit bahagian belakang badan terutama urat belikat, pinggang, tegang bahagian bahu dan tengkuk/leher. Kecederaan lama terutama yang aktif aktiviti lasak. Masaalah lelaki dan lain2.

Rawatan seperti berikut

Orang sihat atau sakit

RM 70 sejam
RM 100 1 1/2 jam
RM 140 2 Jam

Masaalah lemah syahwat

RM 70
RM 140.00 Badan dan lemah syahwat

Call 0122948937 ~ Abg Aries 10pagi ~7petang. Malam tak ada. Temujanji sahaja. Bagaimanapun berdasar kan siapa cepat sampai dia didahulukan. Maaf Saya tak buat outcall atau panggilan keluar.

SMS tak akan dilayan kecuali pernah datang. Boleh Whatsupp tapi on/off kadang2 lambat baca. Tidak ada lain2 perkhidmatan 'mengarut2/merepek' selain yang tertera disini.

Salin peta dibawah dan tunjuk arah kesini.

Alamat no 7,
 jalan empangan klang gate, taman melawati, kl

Digalakkan bawa kain/tuala sendiri untuk kebersihan supaya tak was2. Bagaimanapun disini sudah tersedia semuanya ada. Cadar dan tuala ditukar setiap sessi. Ini bukan pusat urut, bukan kedai dan seumpamanya. Hanya rumah biasa. Akan dilakukan oleh saya sendiri.

Peta kesini
Dari MMR2 masuk taman melawati. Terus sampai jumpa bulatan pertama ( bulatan hillside ). Ambil pukul 12 maknanya jalan terus lurus. Selepas masjid ambil simpang kanan yaitu jalan melawati. Kemudian mauk lorong kedua sebelah kiri yaitu sebelah rumah warna kuning tak ada nama jalan. Kemudian potong kekiri lagi. Naik atas bukit sampai simpang tiga. Perhatikan singboard empangan klang gate didepan simpang. Kemudian ambil kanan. Terus kedepan dan lihat nombor 7 disebelah kiri.

Terima kasih

Lorong sebelum sampai kerumah


MAKLUMAT LANJUT TENTANG...,
Urut tradisional di taman melawatiJenis-Jenis Urut, Urut Tradisional Melayu, REFLEXOLOGY, URUT KAKI, URUT BADAN, SAKIT-SAKIT BADAN, SALAH URAT, Pakar Urut, PETUA LELAKI, FAEDAH MENGURUT, KEBAIKAN MENGURUT, KESAN SELAPAS URUT, URUT SIHAT, DAN SEBAGAINYA

HALAMAN UTAMA



HALAMAN UTAMA