CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki Taman Melawati

Urut tradisional lelaki Taman Melawati
urut tradisional melayu

Thursday, June 2, 2011

TUKANG URUT YANG BAGUS ...ATAU TIDAK SERASI SAJA.

Hampir dua hari tidak berkesempatan megemaskini blog ini. Kesuntukan masa dan terlalu sibuk. Penat pun iye juga. Sengaja merajinkan diri meng - update kebelakangan ini kerana sebelumnya ada yang menyangkakan saya tidak aktif lagi.


Ok, dua hari ini kebanyakan pesakit datang dari luar kuala lumpur. Sejauh Kuala Pilah di Negeri Sembilan dan Melaka. Tanjung karang pun ada. ada juga saya bertanya kenapa tak jumpa tukang urut di tempat masing2?. Tak kan tak ada kan. Tukang urut yang biasa jumpa dah meninggal katanya. Ada yang kata tak ada dan ada yang tak bagus. Mahu cuba tempat lain katanya. Bila ditanya dari mana tahu. Dari rakan2 yang pernah datang dan ada juga tahu dari blog ini sendiri kata mereka.


Bercakap tentang bagus atau serasi ini pula. Jika tak serasi bukan bermakna tukang urut itu tidak bagus. Cuma tidak serasi dengan anda saja. Tapi pada orang lain dia sangat bagus. Begitu lah sebaliknya.


Baik, dua hari ini saya perasan banyak yang datang demam selsema. Cuaca panas dan hujan sekarang. Jadi jangan lupa, banyakkan minum air masak. Makanan yang banyak vitamin C dan kurangkan minum sejuk. Pastikan basuh tangan selalu untuk kebersihan. Air kelapa tanpa gula dan tanpa ais juga sangat membantu.


Selain demam, mereka yang datang mengalami masaalah biasa seperti sakit urat, salah tidur sakit tengkuk, sakit pingang dan sengal sana sini. Dan tak tertinggal masaalah lelaki.


Oklah, sekian dulu celoteh hari ini, ada masa jumpa lagi. Salam hormat.

.............................................................................................

Seperti biasa, Rawatan yang ditawarkan ialah seperti dibawah. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang disebutkan dibawah. Tidak ada kena mengena dengan tempat-tempat urut yang mengunakan nama yang sama seperti Jari Emas.

Tidak melayan sebarang sms. Kecuali jika saya mengenali saudara. Sebarang soalan lucah, mengarut, main-main yang tidak ada kena mengena dengan perkhidmatan urut yang ditawarkan dibawah tidak akan dilayan. Harap faham. Harap maklum. Harap maaf. Terima kasih.

Rawatan
1-Urut untuk orang sihat, termasuk lemah syahwat atau tenaga batin, hanya lemah ye, bukan nak besar, nak kecik dan sebagainya.

2-Urut untuk orang sakit, ( bagi sesiapa yang mempunyai masaalah seperti dibawah ).

a- Lemah syahwat atau batin
b- Sakit-sakit badan
c- Sakit sendi
d- Reflexology
Upah Urut Badan


Rm 70 sejam
Rm 100 Satu setengah jam
Rm 140 2 jam

Upah Urut Batin

Rm 70 dalam jangkamasa sejam sahaja.Hubungi Arie ~ 0122948937  No Sms. ( sila salin peta dan panduan kesini )


dari 10 pagi 8  malam ( last call) untuk temujanji.


Panggilan keluar atau out call tak ada.
Hanya temujanji sahaja untuk kemudahan dan keselesaan anda. Dan memudahkan saya mengatur masa.Saya tak mahu anda menunggu lama.

Jika terpaksa membatalkan temujanji atau lambat sila beritahu saya segera, jika tidak saya mungkin menganggap anda hanya bermain-main. Maaf ya. Ini penting untuk mengelakkan urusan dengan pesakit yang lain terganggu.

Temujanji sekitar sejam atau lebih sahaja sebelum datang. Temujanji terlalu awal seperti sehari atau dua hari sebelumnya tidak digalakkan. Ini kerana selalu berlaku perubahan disaat2 akhir kerana hal2 yang tak dapat dielakkan seperti kecemasan dan sebagainya.Sila salin dan rujuk peta serta panduan dibawah supaya tidak sesat. Jika tak jumpa sila talipon untuk bertanya arah. Terima kasih.
Masuk taman melawati, jalan terus sampai jumpa bulatan hilside. ( Roundbout ). Ambil jam 12, jalan depan sikit nanti jumpa masjid sebelah kiri. Jalan lagi jumpa bus stop sebelah kiri. Ambil simpang kanan yaitu jalan melawati yang berdepan bus stop. Jalan depan sikit, ambil lorong kiri yang kedua, tak ada nama jalan. Ambil kiri lagi naik atas bukit. Nanti jumpa simpang tiga, ambil kanan. Jalan depan sikit nanti jumpa rumah no 7 pagar hijau atas bukit. Jarak antara simpang masuk taman melawati tadi kesini lebih kurang 2 kilometer saja. Atau 1/2 jam berjalan kaki.


Tidak perlu bawa kain atau tuala kerana semua sudah tersedia. Kain cadar dan sarung bantal sentiasa ditukar setiap kali sesi urutan selesai. Semuanya bersih.


Bagaimanapun untuk lebih yakin dan selesa digalakkan bawa sendiri kain atau tuala sendiri untuk dipakai dan lapik.


Ini bukan rumah urut, bukan pusat urut, bukan kedai, bukan pusat rawatan islam dan sebagainya, hanya rumah biasa.


Urutan akan dilakukan sendiri oleh saya.


Berpengalaman lebih 15tahun dalam pelbagai urut tradisional. Saya tidak melayan sms, kerana saya sangat malas berbalas sms. Saya sibuk.


Perhatian
segala maklumat didalam ini sentiasa betul dan sama. Jika ada perubahan saya akan beritahu disini. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang tertera di halaman ini. Harap faham betul-betul.Maaf, terima kasih.
Bulatan hillside.
Simpang kiri selepas jalan melawati. Gambar-gambar hanya untuk memudahkan anda mengecam sepanjang jalan kesini.


-URUT UNTUK JAGA BADAN KATA DATUK
- URUT DAN PENYAKIT STROKE
- KURSUS URUT JANGKA PENDEK