CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki

Urut tradisional lelaki
urut tradisional melayu

Friday, January 18, 2013

Sakit pinggang dan penyebabnya, urut tradisional ubatnya

Kebelakangan ini banyak yang sakit pinggang ya. Jangan risau. Itu Biasa. Faktor Umur iya, disebab kan kerja2 berat pun iya. Terlalu lama duduk pun iya. Pastikan cara duduk yang betul. Hati2 Angkat benda2 berat terutama yang sudah berumur. Namun begitu sekarang ini ramai yang muda2 dah mengalahkan orang tua. Kebanyakannya yang kerja dalam ofis, mengadap komputer, memandu jauh, kerja berat termasuk kerja dibilik tidur. Ada yang sebelum nya terlalu aktif bersukan dan terjatuh. Kesannya dirasai beberapa tahun kemudian.

Ok, selain berhati2, jika terkena juga,  urutan yang betul mampu menghilangkan rasa tidak selesa, sakit dan sebagainya. Rasa segar dan ringan. Berdasarkan pengalaman selama bertahun2 ini, 95% yang datang memberikan komentar yang baik, dan datang berulang2 samaada setiap bulan, atau beberapa bulan kemudian untuk maintain. 3% lagi tak ada respon, mungkin tak serasi atau jauh, kerana ada yang datang sejauh utara dan selatan.  Dan 2% lagi mengarut atau main2 saja. ( Masaalah mental ni, sabar je lah ).

Sakit2 seperti, pinggang, urat belikat, bahu, leher/tengkuk/bahagian bawah pinggang hingga kaki. Boleh hubungi saya untuk temujanji. Sakit2 lain boleh tanya nanti. Kalau boleh saya katakan boleh, jika tidak saya katakan tidak. T kasih.

Kos rawatan
Rm 70 sejam
Rm 100 satu setengah jam
Rm 140 dua jam ( 2 jam agak penat sikit mengurutnya ).

Hubungi Abg aries 012-2948937 10pagi-7petang, jam 6 last call. Whatsapp/call viber pun boleh, Sms tak akan dilayan kecuali yang pernah datang. ( maaf cakap, sms banyak orang gila yang suka main2, sabar aje lah ). Out call saya tak buat ya. Harap maaf.

Sila rujuk dan salin peta serta panduan dibawah untuk kesini. Supaya lebih mudah. Hanya ikut arahan jalan seperti kiri kanan dan sebagainya. Dijamin sampai dengan selamat sejahtera.


Masuk taman melawati, jalan terus sampai jumpa bulatan hilside. ( Roundbout ). Ambil jam 12, jalan depan sikit nanti jumpa masjid sebelah kiri. Jalan lagi jumpa bus stop sebelah kiri. Ambil simpang kanan yaitu jalan melawati yang berdepan bus stop. Jalan depan sikit, ambil lorong kiri yang kedua, tak ada nama jalan. Ambil kiri lagi naik atas bukit. Nanti jumpa simpang tiga, ambil kanan. Jalan depan sikit nanti jumpa rumah no 7 pagar hijau atas bukit. Jarak antara simpang masuk taman melawati tadi kesini lebih kurang 2 kilometer saja. Atau 1/2 jam berjalan kaki.

Tidak perlu bawa kain atau tuala kerana semua sudah tersedia. Kain cadar dan sarung bantal sentiasa ditukar setiap kali sesi urutan selesai. Semuanya bersih.

Bagaimanapun untuk lebih yakin  digalakkan bawa sendiri kain atau tuala sendiri untuk dipakai dan lapik.

Ini bukan rumah urut, bukan pusat urut, bukan kedai, bukan pusat rawatan islam dan sebagainya, hanya rumah biasa.

Urutan akan dilakukan sendiri oleh saya.

Perhatian
segala maklumat didalam ini sentiasa betul dan sama. Jika ada perubahan saya akan beritahu disini. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang tertera di halaman ini. Harap faham betul-betul.Maaf, terima kasih.



Bulatan hillside.

Gambar-gambar hanya untuk memudahkan anda mengecam sepanjang jalan kesini.