CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki Taman Melawati

Urut tradisional lelaki Taman Melawati
urut tradisional melayu

Tuesday, May 31, 2011

DEMAM URAT DAN URUT

Salam mesra, jumpa lagi,
Hari ini lebih ringkas, agak penat. Ada dua pesakit yang demam. Bukan sebab urut. Tapi memang dia datang dalam keadaan demam. Kebetulan sama pulak jenis demamnya. Demam selsema. Bukan demam urat. Mungkin sebab cuaca tak menentu sekarang. Memang selalunya tiap tahun saya sendiri mesti kena demam selsema. Tahun lepas sudah. Tahun ini belum lagi. Mudah2an tak kena. Sekarang lebih kerap ambil citamin C. Kalau kena juga terpaksalah saya cuti seminggu.


Yang agak memenatkan petang2 tadi ada dua lagi pesakit yang minta urut dua jam. Dua2 pun sakit pinggang. Dua2 juga pesakit berulang. Seorang tadi pinggangnya bengkak. Tapi sekarang sudah rata macam asal dan tidak sakit lagi. Seorang pensyarah dan seorang lagi saya terlupa. Kerja side katanya. Seminggu sekali ke Johor balik hari ke KL. Pesakit terakhir kecil saja orangnya. Senang sikit. Cuma sengal2 badan. Senang mengurutnya. Cukuplah untuk hari ini. Ikutkan hati saya mahu tidur...tapi mana boleh. Banyak urusan menanti. Anak-anak sudah bising.
Ok, salam hormat, dan jumpa lagi .

................................................................................................


Seperti biasa, Rawatan yang ditawarkan ialah seperti dibawah. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang disebutkan dibawah. Tidak ada kena mengena dengan tempat-tempat urut yang mengunakan nama yang sama seperti Jari Emas.

Tidak melayan sebarang sms. Kecuali jika saya mengenali saudara. Sebarang soalan lucah, mengarut, main-main yang tidak ada kena mengena dengan perkhidmatan urut yang ditawarkan dibawah tidak akan dilayan. Harap faham. Harap maklum. Harap maaf. Terima kasih.

Rawatan
1-Urut untuk orang sihat, termasuk lemah syahwat atau tenaga batin, hanya lemah ye, bukan nak besar, nak kecik dan sebagainya.

2-Urut untuk orang sakit, ( bagi sesiapa yang mempunyai masaalah seperti dibawah ).

a- Lemah syahwat atau batin
b- Sakit-sakit badan
c- Sakit sendi
d- Reflexology
Upah Urut Badan


Rm 70 sejam
Rm 100 Satu setengah jam
Rm 140 2 jam

Upah Urut Batin

Rm 70 dalam jangkamasa sejam sahaja.

( PESAKIT LAMA HARGA LAMA)

Hubungi Arie ~ 0122948937  No Sms. ( sila salin peta dan panduan kesini )


dari 10 pagi 8  malam ( last call) untuk temujanji.


Panggilan keluar atau out call tak ada.
Hanya temujanji sahaja untuk kemudahan dan keselesaan anda. Dan memudahkan saya mengatur masa.Saya tak mahu anda menunggu lama.

Jika terpaksa membatalkan temujanji atau lambat sila beritahu saya segera, jika tidak saya mungkin menganggap anda hanya bermain-main. Maaf ya. Ini penting untuk mengelakkan urusan dengan pesakit yang lain terganggu.

Temujanji sekitar sejam atau lebih sahaja sebelum datang. Temujanji terlalu awal seperti sehari atau dua hari sebelumnya tidak digalakkan. Ini kerana selalu berlaku perubahan disaat2 akhir kerana hal2 yang tak dapat dielakkan seperti kecemasan dan sebagainya.Sila salin dan rujuk peta serta panduan dibawah supaya tidak sesat. Jika tak jumpa sila talipon untuk bertanya arah. Terima kasih.
Masuk taman melawati, jalan terus sampai jumpa bulatan hilside. ( Roundbout ). Ambil jam 12, jalan depan sikit nanti jumpa masjid sebelah kiri. Jalan lagi jumpa bus stop sebelah kiri. Ambil simpang kanan yaitu jalan melawati yang berdepan bus stop. Jalan depan sikit, ambil lorong kiri yang kedua, tak ada nama jalan. Ambil kiri lagi naik atas bukit. Nanti jumpa simpang tiga, ambil kanan. Jalan depan sikit nanti jumpa rumah no 7 pagar hijau atas bukit. Jarak antara simpang masuk taman melawati tadi kesini lebih kurang 2 kilometer saja. Atau 1/2 jam berjalan kaki.


Tidak perlu bawa kain atau tuala kerana semua sudah tersedia. Kain cadar dan sarung bantal sentiasa ditukar setiap kali sesi urutan selesai. Semuanya bersih.


Bagaimanapun untuk lebih yakin dan selesa digalakkan bawa sendiri kain atau tuala sendiri untuk dipakai dan lapik.


Ini bukan rumah urut, bukan pusat urut, bukan kedai, bukan pusat rawatan islam dan sebagainya, hanya rumah biasa.


Urutan akan dilakukan sendiri oleh saya.


Berpengalaman lebih 15tahun dalam pelbagai urut tradisional. Saya tidak melayan sms, kerana saya sangat malas berbalas sms. Saya sibuk.


Perhatian
segala maklumat didalam ini sentiasa betul dan sama. Jika ada perubahan saya akan beritahu disini. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang tertera di halaman ini. Harap faham betul-betul.Maaf, terima kasih.
Bulatan hillside.
Simpang kiri selepas jalan melawati. Gambar-gambar hanya untuk memudahkan anda mengecam sepanjang jalan kesini.


POSTING SEBELUMNYA

1-ORANG MUDA SAKIT URAT
2-URUT UNTUK JAGA BADAN KATA DATUK
3- URUT DAN PENYAKIT STROKE
4- KURSUS URUT JANGKA PENDEK
5-TUKANG URUT MUDA DAN TUA
6-URUT DAN HAIWAN
7- SAKIT PINGGANG BERTAHUN
8- PENYAKIT KULIT DAN URUT