CERITA TERKINI KLIK DI HALAMAN UTAMA

"ASSALAMUALAIKUM SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Urut tradisional lelaki Taman Melawati

Urut tradisional lelaki Taman Melawati
urut tradisional melayu

Monday, May 30, 2011

URUT UNTUK JAGA BADAN KATA DATUK...

Salam sejahtera, jumpa lagi...
ok, baru sempat berehat sambil menikmati hidangan tengahari.  Agak terlewat kerana pesakit yang datang berturut-turut. Saya stop dulu kerana badan sudah terketar2 lapar.


Tadi dalam beberapa orang yang datang ada pesakit dalam lingkungan umur 50an lebih. Datang bersama seorang gadis muda. Pada mulanya sebelum itu saya sangkakan itu anaknya. Sangat peramah dan tidak sombong. Rupanya itu adalah isteri mudanya. Wah!, memang hebat. Jadi sekarang isterinya ada 3. Tahniah!.


'' Maintain urut, jaga badan'' katanya sambil tersenyum. Saya pun kagum. Seingat saya Datuk ini sudah 2 tahun lebih berulang2 kesini berurut. Fizikalnya masih seperti dulu. Tetap nampak muda.


Baiklah, nanti saya cerita lagi...mahu sambung kerja,  salam hormat.


Oh ya...terlupa pula, ada yang bertanya kenapa tak boleh komen disini. Huhu...sebenarnya saya tak larat balas komen. Bukan saja banyak, tapi yang mengarut dan bukan2 pun ada buat saya malas nak membacanya. Bagaimanapun kalau anda mahu membacanya sila klik di >SINI tapi sudah lama saya tak update blog disitu. Sibuk.


......................................................................................
Seperti biasa, Rawatan yang ditawarkan ialah seperti dibawah. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang disebutkan dibawah. Tidak ada kena mengena dengan tempat-tempat urut yang mengunakan nama yang sama seperti Jari Emas.

Tidak melayan sebarang sms. Kecuali jika saya mengenali saudara. Sebarang soalan lucah, mengarut, main-main yang tidak ada kena mengena dengan perkhidmatan urut yang ditawarkan dibawah tidak akan dilayan. Harap faham. Harap maklum. Harap maaf. Terima kasih.

Rawatan
1-Urut untuk orang sihat, termasuk lemah syahwat atau tenaga batin, hanya lemah ye, bukan nak besar, nak kecik dan sebagainya.

2-Urut untuk orang sakit, ( bagi sesiapa yang mempunyai masaalah seperti dibawah ).

a- Lemah syahwat atau batin
b- Sakit-sakit badan
c- Sakit sendi
d- Reflexology
Upah Urut Badan


Rm 70 sejam
Rm 100 Satu setengah jam
Rm 140 2 jam

Upah Urut Batin

Rm 70 dalam jangkamasa sejam sahaja.

( PESAKIT LAMA HARGA LAMA)

Hubungi Arie ~ 0122948937  No Sms. ( sila salin peta dan panduan kesini )


dari 10 pagi 8  malam ( last call) untuk temujanji.


Panggilan keluar atau out call tak ada.
Hanya temujanji sahaja untuk kemudahan dan keselesaan anda. Dan memudahkan saya mengatur masa.Saya tak mahu anda menunggu lama.

Jika terpaksa membatalkan temujanji atau lambat sila beritahu saya segera, jika tidak saya mungkin menganggap anda hanya bermain-main. Maaf ya. Ini penting untuk mengelakkan urusan dengan pesakit yang lain terganggu.

Temujanji sekitar sejam atau lebih sahaja sebelum datang. Temujanji terlalu awal seperti sehari atau dua hari sebelumnya tidak digalakkan. Ini kerana selalu berlaku perubahan disaat2 akhir kerana hal2 yang tak dapat dielakkan seperti kecemasan dan sebagainya.Sila salin dan rujuk peta serta panduan dibawah supaya tidak sesat. Jika tak jumpa sila talipon untuk bertanya arah. Terima kasih.
Masuk taman melawati, jalan terus sampai jumpa bulatan hilside. ( Roundbout ). Ambil jam 12, jalan depan sikit nanti jumpa masjid sebelah kiri. Jalan lagi jumpa bus stop sebelah kiri. Ambil simpang kanan yaitu jalan melawati yang berdepan bus stop. Jalan depan sikit, ambil lorong kiri yang kedua, tak ada nama jalan. Ambil kiri lagi naik atas bukit. Nanti jumpa simpang tiga, ambil kanan. Jalan depan sikit nanti jumpa rumah no 7 pagar hijau atas bukit. Jarak antara simpang masuk taman melawati tadi kesini lebih kurang 2 kilometer saja. Atau 1/2 jam berjalan kaki.


Tidak perlu bawa kain atau tuala kerana semua sudah tersedia. Kain cadar dan sarung bantal sentiasa ditukar setiap kali sesi urutan selesai. Semuanya bersih.


Bagaimanapun untuk lebih yakin dan selesa digalakkan bawa sendiri kain atau tuala sendiri untuk dipakai dan lapik.


Ini bukan rumah urut, bukan pusat urut, bukan kedai, bukan pusat rawatan islam dan sebagainya, hanya rumah biasa.


Urutan akan dilakukan sendiri oleh saya.


Berpengalaman lebih 15tahun dalam pelbagai urut tradisional. Saya tidak melayan sms, kerana saya sangat malas berbalas sms. Saya sibuk.


Perhatian
segala maklumat didalam ini sentiasa betul dan sama. Jika ada perubahan saya akan beritahu disini. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang tertera di halaman ini. Harap faham betul-betul.Maaf, terima kasih.Bulatan hillside.

Simpang kiri selepas jalan melawati. Gambar-gambar hanya untuk memudahkan anda mengecam sepanjang jalan kesini.

POSTING SEBELUMNYA

1- URUT DAN PENYAKIT STROKE
2- KURSUS URUT JANGKA PENDEK
3-TUKANG URUT MUDA DAN TUA
4-URUT DAN HAIWAN
5- SAKIT PINGGANG BERTAHUN
6- PENYAKIT KULIT DAN URUT